Elektrikli Otomobil

    Mercedes’ten Elektrikli Otomobil Geliyor!

    Mercedes, tamamen elektrik enerjisini kullanarak çalışan ilk elektrikli otomobilinin tanıtım tarihini açıkladı.

    Mercedes’in elektrikli otomobili 1-16 Ekim tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek Motor Show’da kullanıcılara tanıtılacak.

    Mercedes elektrikli araçlarını tanıtacak!

    Mercedes, ürün gamında A ve B sınıflarında benzin motorlu hybrid çözümlerine yer veriyor. Yeni tanıtılacak modeller de Hybrid ve tam elektrikli formda olacak. Esas konumuz ise tamamı elektrik motorundan güç alacak yeni model.

    Mercedes’in MKA (Modüler Elektronik Mimarlık) teknolojisini kullanarak oluşturacağı düşünülen SUV çözümünü, 2020 yılına kadar kullanıcılarla buluşturması bekleniyor.

    Mercedes’in elektrikli aracının tanıtım ve satışa çıkma tarihleri göz önüne alınınca, otomobilin Tesla Model X, Audi Quattro ve Jaguar’ın piyasaya süreceği elektrikli otomobillerle rekabet etmesi bekleniyor.

    Mercedes ise tamamen elektrik enerjisi kullanacak otomobilinin mevcut sürümlerinden farklı bir tasarıma sahip olacağını ifade ediyor.

    16-06/11/mercele.jpg

    Mercedes’in gelecek yıl içerisinde oluşturmayı planladığı Dijital Eğilimler Mercedes GLC Yakıt Ünitesini içeren yeni EV araçların habercisi olarak görülüyor.

    Yeni EV araçlar, C sınıfı ve E sınıfına yönelik olarak MRA(Modüler Arka Mimarlık)ya dayalı GLC yakıt hücresi ve hidrojen tankları pillerini doldurmayı odağına alacak.

    Mercedes’in elektrikli otomobilini 1-16 Ekim tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek Motor Show’da görücüye çıkaracak.

    :: Mercedes’in elektrikli otomobil rekabetinde yer alabileceğini düşünüyor musunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    11 Yorum

    1. SDN Okuru

      bu tipte araba tanıtırsa rezil olur ds sulvot bile daha iyi

    2. SDN Okuru

      "Mercedes, bütünen elektrik enerjisi ile çalışan" Teknolojiden önce Türkçe öğrenin. Bütünen diye bir kelime yok. Ya "tamamen" ya da "bütünüyle" denir.

    3. SDN Okuru

      Ben doğduğum sene bizimkiler 190e almışlar hala aynı 190 aynı yaştayız. bayi'de aile dostumuz servis bakım herşey orijinal gibi Aile'nin bir bireyi. Kaç olur göç olur biliriz marşa bastığımızda bizi asla üzmüyeceğini.

    4. SDN Okuru

      elektrik istasyonlarımız nerede ?

    5. SDN Okuru

      Bmw vision der gecerim

    6. SDN Okuru

      alaman gavuru yapar valla bizimkilerde bakar

    7. SDN Okuru

      Almandan Sasmayacaksin

    8. SDN Okuru

      Pili tesladan alıyor ama 🙂

    9. SDN Okuru

      Daha yeni yeni giriyorsa bu işe merconun çekeceği var. Elektrikli arabada BMW ve Teslayı tek geçerim. Helede BMW i8

    10. SDN Okuru

      Moda renk yeniden gümüş gri olacak galiba.

    Diğer yorumları gör (10) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network