İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Otomobil

Mercedes GLB 2020 inceleme; yok satan SUV!

Mercedes GLB 2020 inceleme videosu ile karşınızdayız. İşte Mercedes'in bugüne kadar ürettiği en yüksek fonksiyonelliğe sahip kompakt SUV!

Mehmet Ali Ertunç

Güncelleme: okunma

Mercedes GLB 2020 inceleme; yok satan SUV!

Teknoloji denildiğinde akıllara sadece telefon, televizyon veya oyun konsolu gibi ürünler geliyor. Ancak elektrikli ve otonom araçlara geçiş için üreticilerin kolları sıvaması sonrasında otomobil üst seviye teknolojiler ile donatılmaya başlandı. Bu kapsamda Mercedes GLB 200 inceleme videosu ile karşınızdayız.

Mercedes bu otomobili, bugüne kadar ürettiği en yüksek fonksiyonelliğe sahip kompakt SUV olarak tanımlıyor. Türkiye’ye ilk geldiğinde 440 Bin TL civarında olan Mercedes GLB 200, ÖTV zammı sonrasında 580 Bin TL seviyelerine çıktı.

Mercedes GLB 2020 inceleme

Progressive ve AMG olmak üzere iki paket ile karşımıza çıkan otomobil, kanayan bir yaraya dönüşen stok probleminden etkileniyor. Yani bu otomobili satın almak istediğinizde kısa sürede temin etmeniz pek. mümkün değil.

GLB 2020’yi AMG paketi ile satın almak isteyenlerin yaklaşık 634 Bin TL ödemesi gerekiyor. Şimdi söz daha fazla uzatmadan, 163 beygir gücünde benzinli motora ev sahipliği yapan aracın inceleme videosu ile sizi baş başa bırakalım.

Mercedes GLB 2020 hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş ve önerilerinizi yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (7)

Hayri

Arkadaş videolarınız çıkmıyor sorun var daha ne kadar yazıcaz size düzeltme lütfen?

Emre ER

Abi senden ricam bide Citroen c5 aircross tanıt bence asıl yok satan araç o sıkı takipçinim beni kırmazsın umarım.

Hasan

Böbrek kaç para

Okur

Yok satan...

Merve Sağır

Mercedes gibisi yok..

Barış Can

YouTube linki gözükmüyor

Teknoloji Dostu

Hemen evi, arsayı, varımı yoğumu hatta sülaleyi satıp alıyorum.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.