İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Metal Gear Solid V Türkçe Yama Geliyor!

Kojima Productions tarafından geliştirilen Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 1 Eylül‘de tüm platformlar için piyasadaki yerini almıştı.

Tayfun Kumaş

okunma

Metal Gear Solid V Türkçe Yama Geliyor!
Kojima Productions tarafından geliştirilen Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 1 Eylül‘de tüm platformlar için piyasadaki yerini almıştı.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, çıkışıyla birlikte birçok dergi ve web sitelerindeki incelemelerde tam puan alarak şimdiden yılın oyunu seçilmişti. Oyunun yaratıcısı Hideo Kojima ile Konami arasında yaşanan gerginliğin ardından Metal Gear Solid serisinin son oyunu olma özelliği taşıyan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain‘in Türkçe yama çalışmaları nihayet başladı.

 
netseer_tag_id = ‘15360’; netseer_ad_width = ‘1000’; netseer_ad_height = ’40’; netseer_task = ‘ad’; netseer_imp_type = ‘1’; netseer_imp_src = ‘2’; http://cl.netseer.com/dsatserving2/scripts/netseerads.js</center>” width=”580″ />

Türkçe yama çalışmalarında, daha önce Grand Theft Auto V, The Evil Within ve Wolfenstein: The New Order gibi AAA oyunların Türkçe yama çalışmalarında yer alan isimler tarafından oyun Türkçeleştiriyor. Şimdilik %20‘si tamamlanan çevirilerin, biraz uzun zamanın ardından tamamlanması bekleniyor. Bunun sebebi ise çevirileri birkaç kişilik ekibin üstlenmiş olması.

Dileyen, resmi Türkçe çeviriler sunan Crewals‘in desteklediği alt topluluğu olan U-Crew‘in resmi Facebook sayfasından mesaj atarak Türkçe çeviriye gönüllü olarak katılabilirler. Sayfaya da buradan ulaşabilirsiniz.
 
Şimdilik Türkçe yama ile ilgili yayınlanan BETA aşamasındaki, yamayı denemelik çekilen videoya aşağıdan bakabilirsiniz.
 
#video_9882#
 

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (37)

Okur

12.08.2020 tarihinde yazıyorum yamadan bir ses yok hala. iptal edilmiş olmalı

Okur

half life 3 gibi oldu resmen. 5 yıl geçti üstünden bir yama hazırlanamdı. size ne lazımsa söyleyin destek olalım bitirin artık şu yamayı

Okur

yama olmadan oynanmaz net.

Okur

yama yok arkadaşlar zamanında bağışları alıp kaçmışlar

Okur

Yıl oldu 2020 hâla bulamıyorum

Okur

yapımda emeği gecenlerin .........

Okur

BRAVO YAPMIŞSINIZ YAMAYI TEBRİK EDİYORUM OLAYI BİLSEM ZAMANIM OLSA BEN ÜSTLENECEM LANET YAMAYI.

Okur

ŞUAN 14.05.2019 VE YAMA HALA ÇIKMADI

Okur

yuh ya 3 sene geçmiş hala tık yok yapıp iban atsalar gerekli bağışı yapacam

Okur

nezaman gelicek

Daha fazla yorum (23 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.