Microsoft’tan RSS Okuyucu
UniveRSS alışıldık RSS okuyucularda olmayan 3 boyutlu bir uzay görünümü sunuyor. Bu uzayda galaksiler RSS klasörlerini gösterirken, küp şeklindeki yıldızlarsa her bir RSS kaynağını temsil ediyor. Küpleri döndürerek içerdiği bilgiye ve bağlantılara ulaşmak mümkün.

3 boyutlu görsellerle anında haberler alabiliyorsunuz.
RSS Evreni
Küplerin boyutları, içindeki okunmayan mesaj sayısına göre değişiyor. Her küpün üstüne RSS kaynağının logosu da eklenmiş. RSS kaynakları arasında dolaşmak oyun oynamak gibi.

Windows Vista için renkler oldukça uyumlu.
Şık Olmuş Ama…
Microsoft‘un UniveRSS için önerdiği sistem gereksinimleriyse, Vista için önerdikleriyle hemen hemen aynı: 1 GHz ya da daha hızlı işlemci, 1GB RAM ve Pixel Shader 2.0 destekleyen bir ekran kartı. Kısacası Vista‘yı çalıştırabilen her sistemde UniveRSS de çalışabiliyor.
UniveRSS‘in görsel olarak etkileyici olduğu bir gerçek, fakat RSS‘in asıl amacı olan basitlik Microsoft’un pek umurunda değil gibi.
ShiftDelete.Net’in RSS’i var mı?
Olmaz mı? Firefox, Internet Explorer 7 ya da başka bir RSS okuyucunuzdan sitemizin güncel haberlerini , siteye girmeden kontrol edebilirsiniz. Bunun için eklemeniz gereken adres;
:: http://shiftdelete.net/site/index2.php?option=com_rss&feed=RSS2.0&no_html=1
Bilgi için: UniveRSS
Yazar: Saner Apaydın
FIRSAT ÜRÜNLERİ

14 yıldır profosyonel olarak bilişim sektöründe çalışan Volkan tam bir teknoloji meraklısı, sinema tutkunu, oyun bağımlısı. Bir çok teknolojinin çıkışına şahitlik eden Volkan ayrıca müzik, resim ve heykelle de uğraşıyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Microsoft’tan RSS Okuyucu konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Microsoft’tan RSS Okuyucu ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Microsoft’tan RSS Okuyucu ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
Popüler Haberler
- 1
Netflix, Türkiye ofisi için müdür arıyor
- 2
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk ile görüştü
- 3
Tesla'nın nöbet modu bir hırsızlık olayını kaydetti
- 4
Adobe Flash Player bitti, trenler durdu!
- 5
İran’dan Signal’e erişim engeli
- 6
Hyundai, Yeni Tucson'una "Sportif" dokunuş katıyor
- 7
Cyberpunk 2077 tüm özel içeriğin kapılarını açıyor
- 8
Galaxy Watch 3'ün EKG özelliği 31 yeni ülkeye geliyor
- 9
Uzay istasyonuna yolculuğun dudak uçuklatan bedeli
- 10
Clubhouse’daki güvenlik açığını görüntüledik: Bir Türk!
En yeni Videolar
- 1
iPhone 12 Pro Max'i 'zırhlayıp' test ettik!
- 2
Xiaomi'nin en güçlü telefonu Mi 11 incelemesi
- 3
Performansı yeterli mi? MSI GL75 Leopard inceleme
- 4
Yarıyıl tatili için hangi Oppo'yu alalım?
- 5
Dışı da içi de sizi yakan 3 ısıtıcıyı inceledik!
- 6
3D yazıcıda ofis için neler bastık?
- 7
Akıllı saatleri en uygun fiyata bulduk, liste oluşturduk!
- 8
Clubhouse uygulamasını denedik
- 9
Alanı YouTuber yapan Fujifilm X-S10 incelemesi
- 10
Xiaomi'nin sözde akıllı şemsiyesini zorladık!
Forumdan Son Başlıklar Tümü
En Yeni İncelemeler Tümü
- 1
Ucuz çizim tableti! Xiaomi Wicue 11 inceleme
- 2
Kendisini AirPods Pro zanneden 109 liralık kulaklık!
- 3
Xiaomi Mi Robot Vacuum inceleme!
- 4
BİM'den 250 liralık kulaklık alırsanız ne olur?
- 5
Asus TUF Gaming A15 inceleme!
- 6
MSI Optix MAG322CQR oyuncu monitörünü inceledik!
- 7
Apple bilgisayarların geleceği! (Video)
- 8
A101'de satılacak Huawei Band 4 özellikleri neler?
- 9
Oppo Reno4 inceleme - Tasarıma bayıldık!
- 10
Ortalığı dağıtacak Fuji X-S10 inceleme! (Dünyada ilk)
- 11
Oppo Reno4 Pro inceleme ve özellikleri!
- 12
Bilgisayarı soğuttuğunu iddia eden vakum!
- 13
11 yaşındaki Kerem'in oyun kolu incelemesi
- 14
Huawei Freebuds Pro inceleme
- 15
GoPro Hero 9 Black elimizde!
microsoft iyice saçmalamaya başladı, basit haber okuyucusunun 3 boyutlu olması hiçbir şey ifade etmiyor.
daha ayrıntılı anlatamaz mısınız
İlk yazan arkadaşa katılıyorum. Ayrıca sizin RSSnizde de bir problem mi var? Yayınlanmış haberi tekrar *****
RSS nin kullanım amacı haberlere çabuk ulaşmak, bunun için samanyolunda gezmemize hiç gerek yok, microsoft bunlarla uğraşacağına bence windows defenderı geliştirsin, hiç birşey bulmuyor 🙁
RSS bence geçtiğimiz yılın en iyi buluşuydu, kendi açımdan inanılmaz kolaylık. mobil cihazlarımızla bile bir çok sitenin içeriğini bir kaç kontörle takip edebiliyoruz, bence microsoft bu kervana biraz geç katıldı, ie7 de kullanım inanılmaz zor, Vista nın uçuk sistem gereksinimleri tartışıladursun, UniveRSS ile kimse 1gb ram isteyen bir rss okuyucuyu kullanmaz herhalde, bu işi en iyi beceren kesinlikle mozilla firefox… bu sitedeki haberleride uzun zamandır ondan takip ediyorum.
Microsoft vista’yı baştan sonra 3 boyutlu yapıyor. Benimde en sevdiğim seşylerden birisidir 3D. Ama bu sayede ram’i fazlasıyla arttırıp ram canavarına dönüşüyor. Bu çok kötü. Bunuda aşabilseler tam iyi olur.
Arkadaşlar bu program MSDN’de (MicroSoft Developer Network) yani programcılar için, yeni bir teknoloji olan Windows Presentation Foundation (WFP) nasıl 3 boyutlu nesneler çizilir onu gösteriyor. Yani son kullanıcılar için düşünülmüş bişey değil, programcılar için örnek kod niteliğinde, bunu da göz önünde bulunduralım.