Şirketlerin dijital dönüşümü ve artan e-ticaret ile beraber günde milyonlarca e-fatura nasıl kesiliyor? Yerli dijital dönüşüm çözüm ortağı eLogo ile ERP ve kurumsal yazılımlara entegrasyon, ayrıca değişen tebliğlerle beraber yeni kullanılacak sistemleri konuşuyoruz.

eLogo’yu daha yakından tanımak için buradaki web sitesine tıklayabilirsiniz.

eLogo Genel Müdürü Başak Kural bu videomuzda hem bize eLogo’yu hem de eLogo’nun neler yaptığını anlatıyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizi videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

eLogo nedir? eLogo neler yapıyor?

Esasen bir e-servis şirketi olan eLogo, yoluna e-fatura ve e-arşiv gibi hizmetlerle başlasa da dijital dönüşüm ile müşterilerine daha fazla katma değer sağlayacak yeni hizmetlerini bünyesine kattı.

Bir yandan gelir idaresinin zorunlu tuttuğu uygulamaları geliştirilen eLogo, diğer yandan da müşterilerin tahsilatlarını kolaylaştıracak farklı servisler geliştiriyor. Yüzde 25′ yakın pazar payı bulunan şirket, şimdi ise esnek altyapısı ve her segmentten müşteri için değer yaratan sektörel çözümlerine bir yenisini ekledi.

Ürünlerini farklı e-ticaret pazar yerlerinde satışa sunmak, işletmelerin satış fırsatlarını artırıyor ancak sipariş ve sonrasındaki fatura süreçlerini yönetmek kimi zaman zorluklara da neden olabiliyor. eLogo’nun bu zorlukları aşmak üzere geliştirdiği eLogo e-Ticaret portalı, özellikle büyüyen e-ticaret pazarında yer edinmek isteyen ve kurumsal yazılım çözümü kullanmayan mikro KOBİ’lere hitap ediyor.

Portal, işletme ve girişimcileri her pazar yerindeki siparişlerini takip edebilmek için ayrı ayrı ekranlar kullanma ve farklı özel entegratörlerle çalışma zorunluluğundan kurtarıyor. Kullanıcılar siparişlerini tek platformdan takip ederek faturalarını dijital ortamda kesebiliyor ve takip edebiliyor. Bu sayede KOBİ’ler müşterilerine odaklanma ve ürünlerini satmak için daha verimli çalışabiliyorlar.

Konuyla ilgili açıklama yapan eLogo Genel Müdürü Başak Kural şunları söyledi:

“Son dönemde odaklandığımız alanlardan biri de e-ticaret. Ülkemizin her köşesinde üreten, satış yapmak isteyen birçok KOBİ var. Bu işletmelerin altyapı sorunlarını kolayca çözerek müşteri bulma ve ürünlerini sunmaya daha rahat odaklanmaları amacıyla e-ticaret portalını hizmete sunduk. Kısa süre içinde çok pozitif geribildirimler aldık. Tek platform aracılığıyla tüm pazar yerlerindeki siparişleri takip edebilmek ve bu siparişlere ait e-Fatura/e-Arşiv Faturaları oluşturabilmek işletmelere kolaylık ve verimlilik sağlıyor. Bunun yanında mikro KOBİ’ler kağıt, baskı, arşivleme, işgücü ve dağıtım maliyetlerinden tasarruf edebiliyor; faturalama ve muhasebe süreçlerini hızlandırabiliyor” dedi.