Reklam
    Reklam
    Mobil

    Motorola’nın Sırrı Ortaya Çıktı

    Motorola’nın bugün akşam yapacağı tanıtımın sırrı ortaya çıktı. Haftasonu yaptığımız haberde Motorola’nın 18 Ekim tarihinde bir tanıtım yapacağını ve sitesinden bu tanıtım için geri sayım başlattığını belirtmiştik.

    Yeni bir telefon modeli mi? Yoksa Xoom 2 mi? tartışmaları sona erecek gibi gözüküyor. Motorola, resmi tanıtımı akşam gerçekleştirecek olsa da tanıtacağı telefon modeli ortaya çıktı.

    Reklam
    Reklam

    Motorola tarafından resmi açıklama gelmese de akşam tanıtılması beklenen modelin Droid RAZR olacağı ve Android kullanacağı ortaya çıktı. Hatta telefonun ilk görüntüsü de yayınlandı. Resmi özellikleri açıklanmamış olsa da analistlere göre Droid RAZR, 1.2 GHz çift çekirdek işlemci, 1 GB Ram ve 4.3 inç ekrana sahip olacak.

    Motorola, resmi tanıtımı bu akşam Türkiye saati ile 22:00‘da New York’da gerçekleştirecek.

    Reklam
    Reklam

    :: Motorola’nın yeni telefonu iPhone’a rakip olabilir mi?

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    6 Yorum

    1. SDN Okuru

      fiyatı fazla uçuk olmassa galaxy II nin yerine alınabilir.

    2. SDN Okuru

      sanki biraz galaxy II özentiliğ wargibi ha

    3. SDN Okuru

      İphone hic bir telefon rakip olamaz iphoneun rakibi gine kendisi

    4. SDN Okuru

      Google ve Motorola aşkının ilk meyvesi 😀 İşte iPhone 4’e dişli bir rakip 😀

    5. SDN Okuru

      sağlam telefon olmuş..

    Diğer yorumları gör (5) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap