İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Teknoloji

Mozilla Test Pilotu Arıyor

Mozilla Labs, Test Pilot adındaki yeni projesini tanıttı. Henüz yürürlüğe girmeyen proje, gönüllü olarak katılım gösteren Mozilla kullanıcılarından anonim bilgiler toplayan bir eklenti olacak.

Erhan Kahraman

okunma

Mozilla Test Pilotu Arıyor

Mozilla Labs, Test Pilot adındaki yeni projesini tanıttı. Henüz yürürlüğe girmeyen proje, gönüllü olarak katılım gösteren Mozilla kullanıcılarından anonim bilgiler toplayan bir eklenti olacak.

Bilgiler İhtiyaca Göre Toplanacak

Test Pilot‘un diğer anonim bilgi toplama yöntemlerinden farkı ise, bir Mozilla araştırmacısının sadece belirli bir bilgiye ihtiyaç duyduğunda o verilere ulaşacak olması; örneğin kullanıcıların kaç tarayıcı sekmesi açtıkları gibi.

Gönüllü katılımla gerçekleştirilecek olan Test Pilot programı için Mozilla, Firefox kullanıcılarının yaklaşık %1’inden katılım ümit ediyor.

:: Test Pilot projesi başladığında katılmayı düşünür müsünüz?

Bilgi İçin : Test Pilot

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

SDN Okuru

evet kessinlikle yeterki microsoftu geçsin

SDN Okuru

Firefox'a can feda :)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.