Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    MS Office İçin Büyük İddia

    Microsoft yakın zaman içinde piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni Office paketinin tanıtım çalışmalarına devam ediyor.

    Yeni Office’in işi daha önceki sürümlere göre epey zor gözüküyor. Google’ın web tabanlı ofis uygulamalarının yanı sıra OpenOffice gibi açık kaynaklı uygulama paketleri MS Office’e daha önce hiç olmadığı kadar büyük bir tehdit oluşturuyor.

    Reklam
    Reklam

    Microsoft, Office 2010’dan çok şey bekliyor

    Reklam
    Reklam

    Hepsinden daha iyi

    Ancak Microsoft tüm bu tehditlere karşın kendi ürününe çok güvendiğini belirtecek açıklamalar yaptı. Office 2010′un bugüne kadarki Office paketleri arasında en hızlı yaygınlaşacak sürüm olacağı tahminini yapan Microsoft, rakiplerinin kendisiyle boy ölçüşemeyeceğini düşünüyor.

    Reklam
    Reklam

    Office paketleri, Microsoft’un 17 milyar $’lık gelir elde ettiği iş dünyası bölümünün en önemli üyesi konumunda. Bu bölümün gelirlerinin Haziran ayında %3 kadar düşeceği tahmin ediliyor. Microsoft, yeni Office ile bu düşüşü tersine çevirmeyi hedefliyor.

    :: Office 2010 sizce başarılı olacak mı?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Mobil Versiyondan Çıkış Yap