2014 yılında Netaş’ta uzun dönem staj yapacak öğrenciler, İTÜ, ODTÜ, Yıldız Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Gaziantep Üniversitelerinin, Bilgisayar, Telekomünikasyon, Elektronik ve Haberleşme, Yazılım ve Matematik Mühendisliği bölümlerinden seçildi.
Netaş, standart uygulamaların dışına çıkarak, öğrencilere staj dönemi boyunca farklı departmanlarda çalışma ve araştırma projeleri de dahil olmak üzere farklı bir çok projede deneyim elde etme imkânı sağlıyor. VoIP santral tasarımı, VoIP ve web güvenlik projeleri, IPv6, JITC, Log Wizard, Smart Office ve Application Server Replacement 2014 yılı uzun dönem stajyer programındaki projelerin bir kısmı.
Her stajyere atanan ve Stajyer Koçu (Intern Prime) adı verilen uzman mühendisler, öğrencilere iş süreçlerinde yardımcı oluyor ve gelişimini takip ediyor. Eğitimini başarıyla tamamlayan stajyerlere sertifika veriliyor ve öğrencilerin tez projelerine katkıda bulunuluyor. Stajını başarıyla tamamlayan ve mezun olan öğrencilere yarım ve tam zamanlı iş imkanları da sunuluyor.
:: Netaş’ın staj programı hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Universiteler snirli olmasa keske
3.4 ortalama istemekte neyin nesi 🙂 Lise değil üniversite öğrencisi alıyorsunuz, hatırlatmakta fayda var mühendislik fakültesi 🙂