İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

Nexus 6P Patladı!

Cep telefonları her işimizde bize yardımcı olmayı başarıyorlar fakat her işimizde bizlere destek olan akıllı telefonlar bazen oldukça tehlikeli olabiliyorlar. Bu durumun son örneği Kanada‘da yaşayan bir gencin başına geldi.

Mustafa Kemal Can

okunma

Nexus 6P Patladı!

Cep telefonları her işimizde bize yardımcı olmayı başarıyorlar fakat her işimizde bizlere destek olan akıllı telefonlar bazen oldukça tehlikeli olabiliyorlar.

Bu durumun son örneği Kanada‘da yaşayan bir gencin başına geldi. Nexus dünyasının en yeni cihazlarından birisi olan Nexus 6P şarj olurken patladı. 

Cihazın sadece şarjda olduğunu belirten genç, herhangi bir kullanım durumunun olmadığını belirtti. Talihsiz gencin, olaydan herhangi bir görmemiş olmaması da bunun bir kanıtı.

16-08/16/6jfvvi5.jpg

Reddit‘e yazan genç, yaklaşık 1 yıl önce satın aldığı Nexus 6P‘nin herhangi bir yetkisiz müdahale işlemine uğramadığını ve orijinal şarj aleti dışında şarj aleti kullanmadığını da açıkca belirtti.

Ayrıca Kanadalı genç, Reddit‘e yazdığı yazısına bu talihsiz olaydan sonra cihazın içinin eridiğini, ekranının dışarı çıktığını ve bulunduğu ortamda yangın tehlikesi yarattığını da ekledi.

Reddit üzerinden gence ulaşmayı başaran Google, olayla ilgili araştırma başlattığını açıkladı.

:: Nexus 6P’nin patlaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (14)

SDN Okuru

Taso koymus üstüne mezar taşı niyetine

SDN Okuru

Hiç huawei nin adı geçmiyor nedense. İşte huawei budur ve devamıda gelecektir. Çünkü huawei balondur.

SDN Okuru

6P'de Li-Po var

SDN Okuru

Yine mi Android diyen arkadaşBir önceki patlama haberi iPhone değil miydi be güzel kardeşim

SDN Okuru

Yine mi Android

SDN Okuru

Telefonu yakmislar resmen. Neresi patlamis bunun haha

SDN Okuru

Snapdragon 810 bu neyapacagi belli olmaz.

SDN Okuru

Bizde olsa garantiye yollasan direk sıvı teması var diyip geri yollarlar

SDN Okuru

pekmezi akmış...

SDN Okuru

Hep kanadada telefonlar patlıyo

Daha fazla yorum (4 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.