İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

Nexus 7’nin Özellikleri Sızdı

Google‘ın merakla beklenen yeni tableti Nexus 7‘nin önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor. Tanıtım için olası tarihlerden biri de 24 Temmuz.

Azim Köse

okunma

Nexus 7’nin Özellikleri Sızdı

Google‘ın merakla beklenen yeni tableti Nexus 7‘nin önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor. Tanıtım için olası tarihlerden biri de 24 Temmuz.

“Google Etkinlik Davetiyelerini Dağıttı” başlıklı haberimizde ayrıntılarına yer verdiğimiz Google etkinliği bu tarihte gerçekleşecek ve iddialara göre Android 4.3 sürümünün yanı sıra Nexus 7 tablet de tanıtılacak.

Etkinliğe sayılı günler kala, cihazın sahip olduğu teknik özellikleri gösteren bir etiket görseli de internete düştü. Büyük olasılıkla cihazın kutusu üzerinden fotoğrafı çekilen ürün etiketi, Asus üretimi  Nexus 7‘nin sahip olacağını donanımı gösteriyor.

7 inç ekrana sahip olan Nexus 7, Qualcomm’un Snadragon S4 Pro tabanlı 1.5 GHz hızında çalışan işlemci ve Android 4.3 sürümü ile gelecek. Cihaz 1.2 megapiksel çözünürlüklü ön ve 5 megapiksel çözünürlüklü arka kamera içerecek. Cihazda kablosuz şarj özelliği de yer alacak. 

:: Hangi ekran büyüklüğüne sahip tabletler daha kullanışlı?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (23)

SDN Okuru

şu cihaza s800 koysalardı eyiydi....

SDN Okuru

samsung nexus 10 daki ozellikleri sikistirip yeni asus nexus 7 te koymuşlar.

SDN Okuru

GSMARENA 4gb ram var giyor! nekadar doğru bilinmez.

SDN Okuru

peynir ekmek gibi satar

SDN Okuru

Evet asus uretiyor. Ayrica shiftdelete bu haberlerde geri kaldi 2 gunluk haber bu. Android 4.3 un nexus 4 icin sizdigini ve java performansinda ve opengl 3 ile grafik performansinda ciddi artislarin goruldugu benchmarklar da haber olmadi.

SDN Okuru

Bakalım bu nasıl satacak ve kaç ay sonra Türkiye'ye gelecek.

SDN Okuru

Islemci iyi degilmis diyen arkadas kafayi ayranla bulmus...

SDN Okuru

7" tabletmi olur artik ya telefonlar 5" kim ne yapicak 7"i

SDN Okuru

eski nexus 7 ye göre daha iyi

SDN Okuru

gsmarena ya düştü bile

Daha fazla yorum (13 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.