Ninja Gaiden III Yeni Görüntüler
PlayStation Magazine dergisinin bu ayki konusu Ninja Gaiden III‘tü. Oyunun daha önce yayınlanmayan görüntülerine yer verilen sayıda, çok ilginç detaylar da ortaya çıktı. Görüntülere bakarken gözümüze ilk çarpan şey, yeni yapımın Sigma 2‘nin oldukça gelişmiş bir versiyonu olduğuydu.

PlayStation Magazine dergisinin bu ayki konusu Ninja Gaiden III‘tü. Oyunun daha önce yayınlanmayan görüntülerine yer verilen sayıda, çok ilginç detaylar da ortaya çıktı. Görüntülere bakarken gözümüze ilk çarpan şey, yeni yapımın Sigma 2‘nin oldukça gelişmiş bir versiyonu olduğuydu. Yayınlanan ilk 3 görüntünün ortak özelliği ise, dövüşlerin karanlık bir sokakta geçiyor olması. Bu bize mekanla ilgili az da olsa bilgi veriyor.

{pagebreak::Karanlık Sokaklar Bizi Bekliyor}
Karanlık Sokaklar Bizi Bekliyor

Görüntülerin hemen hepsinde dar, karanlık sokaklarda düşmanlarımızı kesip biçtiğimiz görülüyor. Buradan çıkardığımız sonuç ise oyunun tamamına yakının bu tip mekanlarda süreceği oluyor.
{pagebreak::Kan Geri Dönüyor}
Kan Geri Dönüyor

Sizin de dikkatinizi çekmiştir, kestiğimiz her düşmandan muazzam miktarda kan boşalıyor. Bu da oyunun genelinde sık sık kan efektleri göreceğimiz manasına geliyor.
{pagebreak::Düz Duvara Tırmanmak Bizim İşimiz}
Düz Duvara Tırmanmak Bizim İşimiz
En son görüntümüzde, ninjamızın adeta bir örümcek gibi düz duvara tırmandığını görüyoruz. Bu da bize oyun içerisinde yapabileceğimiz şeyler hakkında önemli bilgiler veriyor.

Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (2)
Heh heh!..Allah(cc) da sizi güldürsün.
One ya dergiden fotoğraf mı çektiniz Tarayıcıdan taratıp, kesip koysaydınız bari aynı resim internette yoksa =)