Reklam
    Reklam
    Oyun

    Ninja Kaplumbağalar’dan İlk Görseller!

    1984 yılında Kevin Eastman ve Peter Laird eşliğinde yayınlanan bir çizgi roman ile hayatımıza giren Ninja Kaplumbağalar, sahip olduğu özgün kurgusu ve bir süre sonra çizgi seriye dönüşmesiyle dönemin oldukça sevilen kurguları arasına adını yazdırdı. Ardından gelen animasyon filmleri ve oyunları ise Ninja Kaplumbağalar’ı bir marka haline getirdi.

    Son olarak Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze oyunu ile karşımıza çıkan Ninja Kaplumbağalar, bu sefer Platinum Games‘in geliştirme aşamasında olduğu TMNT: Mutants in Manhattan ile oyuncuların beğenisine sunulacak.

    Reklam
    Reklam

    Yeni TMNT oyunu usta firmanın elinde

    Sessiz sedasız uzun bir dönemdir geliştirilme aşamasında olan oyun Transformers Devastation, Scalebound, Bayonetta ve Metal Gear Rising gibi yapımları elinden çıkaran Platinum Games imzası taşıyacak.

    Ninja Kaplumbağalar hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen oyun için geçtiğimiz gün ilk görseller yayınlandı. Görseller ile birlikte tüm ninjaları bize gösteren yapımcılar ayrıca oyunda karşımıza çıkacak olan başlıca kötülere de yer veriyor. İşte oyun için paylaşılan ilk ekran görüntüleri.

    Reklam
    Reklam

    {pagebreak::2}

    {pagebreak::3}

    Reklam
    Reklam

    {pagebreak::4}

    Reklam
    Reklam

    {pagebreak::5}

    :: Yeni Ninja Kaplumbağalar oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    11 Yorum

    1. SDN Okuru

      Platinum Games yapıyor sa kesin bir rezillik çıkarır

    2. SDN Okuru

      Eskısınden ne farkı var sımdı

    3. SDN Okuru

      Ninja kaplumbağaların sevimliliği gitmiş! 🙁

    4. SDN Okuru

      bunlar ne sevimli şeylerdi ne hale getirmişler

    5. SDN Okuru

      Platinum Games'in grafik motoru çizgi roman gibi , ben mesela TMNT'nin yeni Grafik motorunu alt yapısını Crysis Grafik motorunu kullansaydı çok daha iyi olurdu yada Platinum Games zeten Çizgi roman grafiğini çok kullanmak istiyor ,illa istiyorsa Darksiders Grafik (çizgi roman ) motoruda çok daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.O zaman Müthiş olurdu .

    6. SDN Okuru

      eskiden ne izlerdik be

    7. SDN Okuru

      Yapımcı firmanın önceki oyunları neyki bu oyun olacak pöhh

    8. SDN Okuru

      teenage mutant ninja tutles 2:battle nexus efsanedir ama steam de bulamadım.

    9. SDN Okuru

      Steam OS destekli olursa düşünülebilir…

    10. SDN Okuru

      cok keyifli olabilir umarim guzel degerlendirirler

    Diğer yorumları gör (10) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap