Güney Koreli teknoloji devi, mobil internet tarayıcısını sessizce geliştirmeye devam ediyor. Merakla beklenen One UI 9 güncellemesi, uygulamanın ismini ve yeteneklerini baştan aşağı değiştiriyor. Eskiden Samsung Internet olarak bilinen uygulama, artık yola sadece Samsung Browser adıyla devam ediyor.
Katlanabilir Modeller için One UI 8.5 Beta Sürümü Çıktı
Galaxy Z Fold7 ve Z Flip7 için Android 16 tabanlı One UI 8.5 beta programı başladı. Yeni yapay zeka özellikleri ve tüm detaylar burada.One UI 9 güncellemesi çoklu pencere desteği getiriyor
SammyGuru tarafından paylaşılan yeni bir rapora göre, tarayıcının gelecek sürümü aynı anda birden fazla pencere çalıştırmayı destekliyor. Kullanıcılar artık sekmeler arasında sürekli geçiş yapmak zorunda kalmıyor. Bunun yerine, ayrı tarayıcı pencerelerini tek bir ekranda aynı anda kolayca açabiliyorsunuz.

Yayınlanan test görüntüleri, bu yeniliğin sadece katlanabilir cihazlara özel olmadığını açıkça gösteriyor. Özellik hem Galaxy Z Fold 7 hem de Galaxy S21 FE modellerinde sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Özellikle büyük ekranlı cihazlarda, farklı tarama oturumlarını yan yana açık tutmak büyük bir pratiklik sağlıyor.
Yapay zeka asistanı ve gizli menüler ortaya çıktı
Aynı test sürümü, uygulamanın derinliklerinde çeşitli küçük değişiklikler de barındırıyor. Daha önce tespit edilen yapay zeka asistanı özelliği, artık resmi bir beta etiketiyle karşımıza çıkıyor. Ayrıca uygulamanın hata ayıklama menüsünde yeni bir cihazlar arası eşzamanlama düğmesi bulunuyor. Bu seçenek şu an için aktif çalışmasa da, gelecekteki işlevler için önemli ipuçları veriyor.
Tarayıcının bu özel sürümü, doğrudan yeni arayüz sürümüne bağlı olarak çalışıyor. Bu nedenle yeniliklerin son kullanıcıya ulaşması için şirketin bir sonraki büyük yazılım güncellemesini başlatması gerekiyor. Yeni arayüzün dağıtılmasına henüz aylar olduğu için, geliştirici ekip bu süre zarfında özellikleri çok daha kararlı hale getirecektir.
Peki, One UI 9 hakkındaki sizin görüşleriniz neler? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Ya biz daha one ui 8.5 geçmedik siz 9 diyosunuz🤣
Ya biz daha one ui 8.5 geçmedik siz 9 diyosunuz🤣
one 40 gelsede çokda işe yaramaz one beklmeden de yapabilirler.
Yahu harbi sıktı artık şu lüzumsuz Samsung ve Apple haberleri. Hiç bir yenilik yok, sadece kar marjları artıyor o kadar. Bir dünya ArGe Master firma var gölgede… Onlardan bahsedin. Spen yok, pil aynı, Dexi maymun ettiler, fiyat 116k ama halen Samsung da Sansung.. Kimsenin umrunda değil artık.
Gözle görünmeyen ve ispat edilemeyen her şeyi yaptık demek kolay tabi. İki satır yazılım geliştirip 2 Cl atomu 13 C atomunun ileri geri hareketini eş zamanlı olarak sentezlemek için quantum bilgisayara ne gerek var ki 1 Hız 2 Hereket 3 Yön 15 atıom parçasının hareketini 3 farklı etkende stimüle etmek neden bu kadar zor olsun kaldiki yeni bir molekül hareket çeşidini size ben sunayım bir çay deneyin ve 15 gün ağzı kapalı bekletin içerisine bir kamera yerleştirip seyredin bakalım moleküller nnasıl olucuyor o moleküllerden nasıl bir canlı tutuyor görün bunu siz yaratıyorsunuz onları yaratanın mucize lerini izliyorsunuz.