Reklam

OnePlus OxygenOS İlk Görüntüleri

10
Reklam

OnePlus One’ın üreticisi OnePlus hiç beklenmedik bir haberle karşı karşıya kalmış ve Cyanogen’in Hindistanlı Micromax ile anlaştığını öğrenmişti. One’da kullanılan ROM’un geliştiricisinin bir anda ortaklıktan ayrılmasıyla alternatif çözümler peşine düşen marka çareyi kendi Android tabanlı işletim sistemlerini üretmekte buldu.

:: OnePlus Yeni Lollipop ROM’u Geliştiriyor

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan haberler OnePlus’ın çok özel bir mobil işletim sistemi geliştirdiğini ortaya çıkardı. OnePlus OxygenOS adlı Android ROM’un çok yakında, hatta birkaç hafta içerisinde karşımıza çıkacağı söylenirken, sistemin neye benzeyeceğine dair herhangi bir detay yoktu. Bugün internete teşrif eden ekran görüntüleri ise OnePlus’ın OxygenOS’inin tasarımını bizlerle paylaşıyor.

Reklam

15-02/04/oxygenos.jpg

Henüz tasarımının tam anlamıyla tamamlanmadığı belirtilen ve bir hava durumu uygulamasına ait olduğu not düşülen görüntüler oldukça şık ve göze çarpıcı görünüyorlar.

OxygenOS ROM’un 12 Şubat tarihinde tanıtılması beklenirken, sistem için kullanımı kolay, tam anlamıyla açık, gereksiz özelliklerden arındırılmış ve baştan sona kişiselleştirilebilir olacağı ekleniyor.

:: OnePlus’ın OxygenOS ROM’u sizce ne kadar farklı olabilir?

10 Yorum

  1. "…sistem için kullanımı kolay, tam anlamıyla açık, gereksiz özelliklerden arındırılmış ve baştan sona kişiselleştirilebilir olacağı ekleniyor."
    Bunu hedeflemeyen ürün var mı?

  2. Gayet sade görünüyor fakat bence bunun zararı olabilir.çünkü kullanıcıların istediği kişiselleştirmek.

  3. memleket ne kadar simge düşkünüymüş 🙂 böyle insanlar oldukça andorid telefonlar her sene 2-3 defa el değiştirir. telefonu telefon olduğu için alan o kadar az ki. işini görmüyor mu elindeki. daha eksta ne yapıyor yeni alacağın telefon. mesela ip5s olan adamın ip6 alması saçmalık. bir telefon en az 2 (o da çok kötü şatlarda kullanıldıysa) insanı rahat olarak götürmesi gerekir. mesela android ios ya da windows meselesi değil. bilinç ile alakalı.

  4. Bende bir tasarımcıyım ve flat design sevdiğim bir üslup velakin bu tasarım fazla mat ve çiğ renkler kullanılarak yapılmış. Açıkcası çok iyi görünmüyor.

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version