İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

P55 Görücüye Çıktı

Uzun zaman bekledik. Çıktı çıkacak derken sürekli gecikti. Sene başında çıkması planlanan P55 yonga seti teknik sorunlarla boğuştu. Fakat bunların hepsi geride kaldı. Çünkü Asus, P7P55D adlı ürün ile P55 yonga setlerinin piyasaya hazır olduğunu gösterdi.

SDN Yazarı

okunma

P55 Görücüye Çıktı

Uzun zaman bekledik. Çıktı çıkacak derken sürekli gecikti. Sene başında çıkması planlanan P55 yonga seti teknik sorunlarla boğuştu. Fakat bunların hepsi geride kaldı. Çünkü Asus, P7P55D adlı ürün ile P55 yonga setlerinin piyasaya hazır olduğunu gösterdi.

Bu esasında oldukça önemli bir özellik. Çünkü bu yonga setleri X58 yonga setinin kırpılmış versiyonu. X58 yonga setleri Core i7 işlemcilerle çalışan ve oldukça yüksek performans değerlerine ulaşması ile ilgi çekiyordu. Fakat ürünün çok pahalı olması birçok kişiyi yüksek performans zevkinden maruz bırakıyordu. P55 yonga seti daha çok fiyat/performans oranı ile göz dolduruyor. Oldukça uygun bir fiyata sahip olan bu yonga setleri, uygun fiyatı ile merak uyandıran Core i5 ve Core i7 ( Socket 1156) işlemcilerle çalışıyor.

Türkiye pazarı için oldukça cazip bir ürün olan bu yonga seti, Asus’un en yetkili ağzlarından birinden dinleyin.

#video_4897#

 

:: P55 yonga seti size cazip geliyor mu?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (5)

SDN Okuru

çok güzel bişi ben en kısa sürede alacağım

SDN Okuru

GIGABYTE tek geçerim. ;)

SDN Okuru

Bende de gigabte'in X58'si var, gayet de memnumun...

SDN Okuru

gigabyte 1 haftadir urunu satiyor :)

SDN Okuru

1366 yeni çıkmışken 1156 saçma geldi bana açıkçası her sene yeni socketmi çıkacak bu nedir.x58 corei7 kullanıyorum açıkçası bugunde alacak olsam yine x58 anakart alırdım

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.