Reklam

Pidgin 2.4.3 Download

19
Reklam

America On-Line sebebiyle ismini değiştiren ve adı Gaim’ken Pidgin olan yazılım, 2.4.3 sürümüyle karşımızda.  Pidgin sayesinde, birçok anında mesajlaşma yazılımını bir yazılım altında kullanabiiliyorsunuz. Bunlar arasında Google Talk, ICQ, IRC, MSN, MySpaceIM ve Yahoo! Messenger  da var. Bu yeni sürümde kat edilen ilerleme genellikle hata giderme yönünde. Özellikle Uzak Doğu için UTF-8 konusundaki ilerlemeler sayesinde Japonya’daki Yahoo IM kullanıcıları, biraz rahat edecek. Ayrıca Jabber kimliği hatalıysa oluşan çökme de engellenmiş durumda.

Bilgi için: Pidgin
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN – http://shiftdelete.net

19 Yorum

  1. AcemKÜRDİ, KÜRDİ-li Hicazkar, KÜRDİ… bu makamlardaki KLASİK TÜRK MÜZİĞİ eserlerini de dinlemiyosun herhalde…
    Birisi çıkmış çevirisini yapmış göndermiş ve yazılıma eklemişler bu seçeneği ne var bunda?…

  2. ben de hem windows messenger hem de yahho messenger var. bu programı indirirsem , diğer iki programa gerek kalmıyor mu? iki hesabımıda bu programla yönetebiliyor muyum?

    iyi çalışmalar!…

  3. bende indirdim güzel bir programa benziyor diye ama yüklemeyi yarıda kestim.çünkü programın amacı farklı….

  4. ingilizce ve kürtçe dışında dil yok bir önceki sürümünde! Bence burda kürt milliyuetçileri dünya kamuoyuna reklam yapıyorlar diger diller de olsa hiç birşey demiyecem siyasi bir oyun bence!!!…

  5. Kürtce dili yüzünden kullanmıyorum diyenler olmuş komik olmayın.Dili yollarlar onlarda programa katarlar.Sen kullanmazsan onların bir kaybı olmaz….

  6. Arkadaşlar nedir bu Kürtçe düşmanlığı? Böyle yorumları okudukça bu yorumları yapan arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum. Benim dilime saygı göstermeyen bir insana ben de saygı göstermem. Lütfen yorum yaparken bu konuda biraz daha dikkatlı ve saygılı davranın.

  7. Kürtlerde insan onları görmezden gelerek ya da varlıklarını inkar ederek bir yere gelemeyiz. Bizim azınlık olduğumuzu düşünün ve inkar edildiğimizi düşünün? İnkar edenler yüzünden bugün bu haldeyiz…..

  8. kürt türk dedık hep bu durumlra düştük türkiyde 20 milyon kürt var arkdaslar hepımız aynı bayrak altında yasıyoruz ayrımcılık yapanlar ınsanları ayırandır…….

  9. kürt arkadaşlara sesleniyorum. bu memlekette yazılmış tüm bilimsel kitaplar tabelalar, hatta eğitim ve öğretim hatta iletişim haberleşme sistemleri türkçe olduğu halde hiç kullanılmayan bir dili meşrulaştımak resmi dil yapmaya kalkışmak bölücülük olmuyomu. hepiniz maalesef kandırılıyorsunuz. ve hepiniz sadece bu mesele yüzünden ülkemiz parçalanmaya çalışılıyor ve alet oluyorsunuz. kurtuluş mücadelesinde şehit verdiğimiz insanlar vatanın tüm mozaiğini içeriyordu. orda kürtlerde şehit oldu şu yaptılarınızı görseler bilmiyorum ne kadar beddua alırdınız. birazcık sizleri sağduyulu olmaya bu vatana canınız pahasına sahip çıkmaya çağırıyorum. hem nasıl oluyoda azınlık olduğunuzu düşünürsünüz anlamıyorum. bu devlet hiç bir vatandaşını milliyeti itibariyle ayrım yapmamış. ve busayede kürt olsanızda general, bilim adamı, başbakan, milletvekili vb. pek çok makama sahip olabilmişiniz. sizin nereniz azınlık ben bunu anlamıyorum. atalarınızın bu vatan için şehit olduklarını unutmayın arkadaşlar. son gürcistan olayını biliyorsunuz. kullandırtmayın kendinizi onurumuzla vatana sahip çıkalım….

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version