İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

PSP’ler Renklendi

Turkuaz Yeşili ve Gül Pembesi renklerine sahip yeni modeller, Kasım 2009’da Avrupa ve PAL bölgelerindeki kullanıcıların beğenisine sunulacak.

SDN Yazarı

okunma

PSP’ler Renklendi

Turkuaz Yeşili ve Gül Pembesi renklerine sahip yeni modeller, Kasım 2009’da Avrupa ve PAL bölgelerindeki kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Şeffaf renkli çerçeveleriyle kendi stilini ifade etmek isteyenler için tasarlanan yeni PSP3000 modelleri, istenilen yerde ve zamanda film izleme, fotoğraf çekme ve müzik dinleme olanağı sunuyor.

Kullanıcıların eğlence dünyasını ellerinde taşımalarına imkân veren PSP modelleri, aynı zamanda internete bağlanıp, cep telefonu gibi Skype kullanarak dünya’nın her köşesiyle konuşma fırsatı veriyor.

Yeni renklere sahip PSP 3000 modelleri, eğlenceyi zirveye çıkaracak yeni oyun paketleriyle sunulacak. İlk olarak, Turkuaz Yeşili yeni PSP3000, LittleBigPlanet oyunuyla kullanıcılarla buluşacak.

 

:: En çok hangi rengi beğendiniz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.