Teknoloji Haberleri

    Realme 125W UltraDart hızlı şarj teknolojisi duyuruldu

    Oppo ile başlayan hızlı şarj teknolojisine bugün de Realme katıldı. 125W UltraDart hızlı şarj teknolojisi resmen duyuruldu.

    Çinli akıllı telefon üreticilerinin yarışı devam ediyor. İlk olarak Oppo ile başlayan hızlı şarj teknolojisine bugün de Realme katıldı. Realme 125W UltraDart teknolojisi resmen duyuruldu.

    Realme 125W UltraDart hızlı şarj teknolojisi duyuruldu

    Oppo’nun 125W hızlı şarj ile 65W AirVOOC hızlı şarj teknolojisi tanıtımının ertesi gününde Realme’de fazla gecikmeden 125W UltraDart teknolojisini duyurdu. Bilindiği üzere Realme’nin Oppo’nun alt markası ve bu hamle hiç de şaşırtıcı karşılanmadı.

    realme 125w ultradart hızlı şarj teknolojisi

    Realme tarafından yapılan açıklamaya göre 125W UltraDart teknolojisi, 4.000 mAh kapasiteye sahip bir bataryayı sadece 3 dakikada yüzde 33 şarj oranına ulaştırıyor. Üç yollu bir şarj etme çözümü kullanan şirket, ısı artışını önleme adına eş zamanlı gerilim düşürme yöntemini kullandığını belirtiyor.

    VOOC, Dart, Warp, SuperVOOC, SuperVOOC 2.0 ve SuperDart teknolojileriyle uyumluluğa sahip olan UltraDart teknolojisi; 125W’a kadar PPS, 65W’a kadar PD ve 36W’a kadar QC şarj protokolünü destekliyor. Realme, bu şarj teknolojisinin kullanılması için çift taraflı USB-C kablosu kullanılması gerektiğini belirtiyor. Ayrıca bu teknoloji dizüstü bilgisayar ve tabletler için de kullanılabiliyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=fe0u_Zs-8Q4&feature=emb_title

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      firmalar bu hızlı şarj sayesinde bataryanın yetersiz kalması sorununu bu şekilde çözecekler anlaşılan 1sene sonra telefonların saatlerce şarj olmasını beklemeyeceksin

    2. Anonim

      Oppo yapıyor. Sonra isim değiştirerek BBK Electronics’i dolaşıyor. Realme, Vivo, OnePlus…

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz