Xiaomi çatısı altında çalışmalarını sürdüren Redmi, akıllı telefon bir yana kablosuz kulaklık pazarında da çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak marka, bugün sessiz sedasız, hiçbir tanıtım yapmadan Redmi Buds 4 Active model kablosuz kulaklığını piyasaya sürdü. İşte Redmi Buds 4 Active özellikleri…
Redmi Buds 4 Active özellikleri!
Xiaomi’nin web sitesinde listelenen Buds 4 Active, 12 mm sürücü kullanıyor ve standart Buds 4 modeline kıyasla daha yüksek kaliteli ses sağlıyor. Buna ek olarak normal mod ve aktif gürültü engelleme şeklinde iki tane gürültü engelleme modu bulunuyor.
IPX4 sertifikasıyla toz ve suya karşı dayanıklı olan Redmi Buds 4 Active’in kutusunda 440 mAh kapasitesinde bir pil bulunuyor. Şarj kutusu tamamen dolu olduğunda, 28 saatlik kullanım sunuyor. Kulaklıklar ise 34 mAh pil ile 5 saat kullanılabiliyor. Öte yandan hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 10 dakikalık bir şarjla 2 saatlik dinleme süresi elde edebilirsiniz.
Redmi Buds 4 Pro Türkiye fiyatı belli oldu!
Bluetooth 5.3 ve Google Fast Pair bağlantı özelliklerine sahip Redmi Buds 4 Active’i dokunmatik olarak kullanabilirsiniz. İki defa dokunarak müziği durdurabilir veya çağrıyı cevaplayabilirken, üç kez dokunduğunuzda ise sonraki şarkıya geçebilir veya çağrıyı reddedebilirsiniz.
Redmi Buds 4 Active, şarj kutusuyla beraber toplamda 42 gram ağırlığındayken, kulaklığın tanesi ise
3.65 gram. USB Type-C kablo ile şarj edebileceğiniz kablosuz kulaklığın 63.2×53.4×24 mm boyutlarında ve siyah renkte olduğunu da belirtelim.
Redmi Buds 4 Active özellikleri:
- 12 mm sürücü
- Gürültü engelleme modları
- Normal mod
- Aktif gürültü engelleme
- IPX4 toz ve su koruması
- Pil:
- Kutu: 440 mAh – 28 saatlik kullanım
- Kulaklık: 34 mAh – 5 saatlik kullanım
- Hızlı şarj: 10 dakika şarjla 2 saat kullanım
- Bağlantı: Bluetooth 5.3 ve Google Fast Pair
- Dokunmatik kontrol
- Ağırlık:
- Kutu: 42 gram
- Kulaklık: 3.65 gram
- Boyut: 63.2 × 53.4 × 24 mm
- Port yuvası: USB Type-C
Redmi Buds 4 Active‘in fiyatı açıklanmadı. Türkiye’de satılıp satılmayacağı da henüz bilinmiyor. Ancak önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.
Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Kablosuz kulaklığın özelliklerini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.