Reklam
    Reklam
    Donanım

    Resident Evil: Afterlife’da İnanılmaz Sürpriz

    Milla Johovich…Bruce Wilis ile birlikte başrolünü paylaştıkları Beşinci Element ile ününe ün katan güzel yıldız, The Messenger: The Story of Joan of Arc gibi önemli yapıtlardaki performansı ile öne çıkmıştı. Bununla birlikte asıl patlamasını Residen Evil serisindeki Alice rolü ile yaşadığını söylemek yanlış olmaz.

     

    Reklam
    Reklam

     Keşke sussaydın be Milla!

    Milla Jovovich, 10 Eylül’de gösterime girecel Resident Evil: Afterlife’ın senaryosu hakkında (Galeri için böyle buyurun) akla hayala gelmeyecek bir açıklamaya imza attı. İleriki satırlarımızda belirteceğimiz gerçek, filmin ilk on dakikasında ortaya çıkacak. Tüm bunlara rağmen, eğer senaryo ve gelişim hakkında herhangi bir ipucu edinmek istemiyorsanız, uzak durmanızı önermek zorundayız.

    Reklam
    Reklam

    {pagebreak::Jovovich, neyi ortaya çıkardı?}

    Spoiler uyarısı

    Jovovich’in doğruladığı ve uzun süredir, sinema kulislerinde kendine önemli bir yer kapan gelişmeye göre Alice, filmin ilk on dakikası içerisinde, telekinezi, süper insan gücü, çevikliği ve dayanıklılığı gibi güçlerinin tümünü kaybedecek. Zaten Jill Valentine, Chris ve Claire Redfield’e bu kadar ihtiyaç duymasının sebebi de bu olacak.

    Reklam
    Reklam

     

    Alice’in güçlerini elinden alan, hazırladığı serumla, baş kötümüz ve karizmatik dostumuz Albert Wesker olacak. İlgili süreçte, Alice’in tüm klonlarının da yok olacağını ve kadın kahramanın, canını güçlükle kurtaracağını da belirtelim.

    Reklam
    Reklam

    {pagebreak::Pişkinlik zor zanaat}

    Pişkinlik zor zanaat

    Resident Evil: Afterlife’ın yapımcıları, şu ilginç (biraz da komik) açıklamaya imza attılar: “Eğer Alice’in güçleri yerinde dursaydı, klonların da gelişimi ile iddialı yapımımızın süresi, yalnızca 30 dakika olabilirdi çünkü Alice, sinek gibi tüm düşmanları avlardı. Şimdiyse, gerilim dozu arttı, senaryoya renk geldi.”


    Biz de bu arkadaşlara şunları sormak istiyoruz: Madem Alice’ın güçlerini elinden alacaktınız, üç filmdir gelişmesine niye izin verdiniz. Üstelik, Alice’in ne becerisi olursa olsun (Resident Evil 3’te, doktordan yediği sıkı dayağı hatırlayın), tüm yeteneklerine karşın Albert Wesker gibi birinin önünde durmak kolay mı? Güçler sabit kalsa, yapımın, mutlaka 30 dakikada bitmesi mi gerekiyor? Resident Evil: Extinction, 30 dakikada bitti de, bizim mi haberimiz yok?

    :: İlginç gelişmeyi nasıl yorumluyorsunuz?

     

     


    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap