Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Ruslar’dan Facebook’a 200 Milyon Dolar

    Digital Sky Technologies dünyanın en büyük sosyal ağ networku olan Facebook’a yatırım yapmak istiyor. Bu olay her ne kadar büyük görünse de Facebook için çok normal bir durum. Son zamanlarda birçok yatırımcı bu sosyal ağ’a teklifte bulunuyor. Fakat bu seferki durum biraz daha farklı. Digital SKY Technologies aynı zamanda Facebook çalışanların elinde bulunan hisse senetlerini de almak istiyor. Söylenenlere göre Digital Sky bunun için 100 ile 150 milyon dolar ayırmış durumda.

     

    Reklam
    Reklam

    Ruslar, Facebook’a yatırım yapmak istiyor.

     

    Reklam
    Reklam

    Digital Sky Technologies’in sahibi, Yuri Milner adlı bir yatımcı. Bu yatırımcı kendi ülkesinde fazlasıyla tanınıyor. Rusya’nın en büyük web sitesi olan Mail.ru’nun önemli bir bölümüne sahip olan Yuri Milner, aynı zamanda Polonya’nın önemli sosyal ağ sitelerini de elinde bulunduruyor. Digital Sky Technologies tüm bunlara ek olarak Rusya’nın en büyük sosyal ağ siteleri olan Odnoklassniki.ru ve Vkontakte.ru’nun küçük çapta hisselerini de almış durumda. 

    Facebook’un kurucusu olan Mark Zuckerberg Ekim 2007 yılında Microsoft’un 240 milyon dolarlık yatırımına evet demişti. Mark Zuckerberg, Rusların bu teklifini kabul edip edilmeyeceği hala meçhul.

    :: Facebook, Rusların teklifini kabul edecek mi ?

    Reklam
    Reklam

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    1 Yorum

    1. SDN Okuru

      bahsi geçen şirket Rusiya ve rus dili kulannan ülkeler arasında lider e-mail ve portla olan http://www.mail.ru `nun kurucusudur. aynı zamanda ayırdıkları büççe 200 milyon dolardır.

    Yorum Yap Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Mobil Versiyondan Çıkış Yap