398 bin dolarlık sahte Apple AirPods operasyonu!
John F. Kennedy Uluslararası Havaalanı için çalışan gümrük ve sınır muhafaza ekibi (CBP) oldukça yoğun bir gün geçirdi. Sahte Apple AirPods modelleri için düzenlenen operasyonda 2000 adet kablosuz kulaklık ele geçirildi.
Hong Kong menşeli kulaklıkların toplam değeri 398 bin dolara tekabül ediyor. Twitter üzerinden bir basın açıklaması yapan CBP, Amerikan halkını bu tür sahte ürünlerden koruduğunu söyledi. Peki bu ürünler aslında hangi markaya ait?
Sahte Apple AirPods modelleri gündeme damgasını vurdu
CBP New York Saha Operasyonları Direktörü Troy Miller, bu operasyonda yer alan takım arkadaşlarını kutladı. Ekibinde bulunan çalışanların CBP ilkelerine sadık olduğunu ve dikkatli olmak adına özel bir çaba sarf ettiğini söyleyen Miller, bu ürünlerin 31 Ağustos 2020 tarihinde yakalandığını açıkladı.
CBP New York Saha Operasyonları Direktörü, sahte AirPods cihazlarına Nevada’ya götürülmek üzereyken el koyulduğunu söyledi. Bunun dışında Twitter üzerinden yayımlanan fotoğraflarda sahte ürünlerin paketlenmesi adına OnePlus Buds kutusunun kullanıldığını görüyoruz.

CBP, yayımladığı iletide yakalanan kulaklıkların Apple’a ait olmadığını vurguladı. Görüntülerden anladığımız üzere ele geçirilen ürünler OnePlus’a ait ancak bu konu hakkında henüz bir açıklama yok. Bu bağlamda sahte AirPods modellerinin aslında OnePlus Buds olduğunu şimdilik söylemeyiz.
OnePlus tarafından üretilen Buds isimli kulaklıkların şekli AirPods kulaklıklarından farklı olsa da sahtekârların popüler firmalar tarafından satışa sunulan ürünleri hem tasarım bakımından hem de özellik bakımından kopyalayıp orijinaline çok benzeyen ürünler üretip onları piyasaya sürdüğünü biliyoruz. Buradan hareketle bu cihazların aslında AirPods görünümlü OnePlus Buds olma ihtimalî oldukça yüksek.

OnePlus cephesinden bu konu hakkında bir açıklama gelmedi. Apple da suskunluğunu koruyor. Sizce bu kulaklıklar aslında OnePlus Buds mı yoksa OnePlus Buds kutusuna yerleştirilmiş olan merdiven altı üretim mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.
FIRSAT ÜRÜNLERİ

" 398 bin dolarlık sahte Apple AirPods operasyonu! konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere 398 bin dolarlık sahte Apple AirPods operasyonu! ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda 398 bin dolarlık sahte Apple AirPods operasyonu! ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
Popüler Haberler
- 1
Mutlaka oynamanız gereken 10 oyun
- 2
Hile yapan CS:GO oyuncuları ağır cezalar aldı
- 3
BioNTech aşısında şaşırtan sonuç: Yüzde 50 etkili
- 4
Xiaomi Mi Band 6 özellikleri sızdırıldı
- 5
Android Auto nasıl kullanılır: Türkiye'de var mı?
- 6
Brezilya’da futbolcuları taşıyan uçak düştü
- 7
Üç yeni Nokia akıllı telefon geliyor, işte özellikleri
- 8
iOS 14 özelliği Android 12 için mi geliyor?
- 9
Xiaomi'nin sözde akıllı şemsiyesini zorladık!
- 10
Samsung Galaxy Note serisi emekliye mi ayrılıyor?
En yeni Videolar
- 1
Akıllı saatleri en uygun fiyata bulduk, liste oluşturduk!
- 2
Clubhouse uygulamasını denedik
- 3
Alanı YouTuber yapan Fujifilm X-S10 incelemesi
- 4
Xiaomi'nin sözde akıllı şemsiyesini zorladık!
- 5
Samsung'un en iyisi: Galaxy Buds Pro kutu açılışı
- 6
Yeni kanalımız: Android kullanıcılarına merhaba!
- 7
İyi ses için paraya kıydık: Saramonic Blink 500 Pro B2
- 8
M1 işlemcili MacBook Air kutusundan çıkıyor
- 9
Logitech M190 mouse inceleme
- 10
AirPods Pro rakibi Jabra Elite 85T incelemesi
Forumdan Son Başlıklar Tümü
En Yeni İncelemeler Tümü
- 1
Ucuz çizim tableti! Xiaomi Wicue 11 inceleme
- 2
Kendisini AirPods Pro zanneden 109 liralık kulaklık!
- 3
Xiaomi Mi Robot Vacuum inceleme!
- 4
BİM'den 250 liralık kulaklık alırsanız ne olur?
- 5
Asus TUF Gaming A15 inceleme!
- 6
MSI Optix MAG322CQR oyuncu monitörünü inceledik!
- 7
Apple bilgisayarların geleceği! (Video)
- 8
A101'de satılacak Huawei Band 4 özellikleri neler?
- 9
Oppo Reno4 inceleme - Tasarıma bayıldık!
- 10
Ortalığı dağıtacak Fuji X-S10 inceleme! (Dünyada ilk)
- 11
Oppo Reno4 Pro inceleme ve özellikleri!
- 12
Bilgisayarı soğuttuğunu iddia eden vakum!
- 13
11 yaşındaki Kerem'in oyun kolu incelemesi
- 14
Huawei Freebuds Pro inceleme
- 15
GoPro Hero 9 Black elimizde!
Çakma kulaklıklar işte, OnePlus salak mı böyle tehlikeli adımlar atacak
One plus bu yetkililer yanlışlık yapmıştır
OnePlus geri verin diye tweet attı zaten kulaklıklar OnePlus buds gümrük görevlileri cahil
Apple kendisindem baska lider model istemiyro
Kanıtı var. OnePlus ABD onaylı hesabı, bu tweetin altına onlar bizim geri verin yazmış.
Oneplus okadar zekasız bi şirket değil bence merdiven altı bes belli kutu ayrı kulaklık ayrı taşıyıcısı ayrı 🤷🏻♂️
İyide haber yapiyorsunuz ancak naptiginizi gormuyormusunuz gorsellerde koskoca oneplus ibaresi var… Oneplus in kendi kulakliklari bunlar