Reklam
    Reklam
    Donanım

    Sahte iPad Kameralarına Dikkat!

    Son dönem teknoloji haberlerinin vaz geçilmez konuğu olan iPad tüm satış başarısı ve artılarına rağmen tüketicilerin eleştiri oklarından kaçamamıştı. Ürünü gören Apple fanatikleri bile böyle bir cihazın kamera sahip olmamasından dolayı rahatsız olduklarını her fırsatta dile getirdi.

    Bir sonraki nesil iPad‘lerde kamera sorunu çözülecek ancak cihazın ilk nesline sahip olan kullanıcıların bu konuda fazla yapabilecekleri birşey yok.

    Reklam
    Reklam

     

    Reklam
    Reklam

    Apple üçüncü şahısları da zengin ediyor

    Bazı uyanık girişimciler ise bu dezavantajı para kazanmak için kullanmış. Apple’ın bir süre önce satışa sunduğu ancak sonra ikinci nesil iPad‘in önünü açmak için dağıtımını kestiği kameralar şu anda internet üzerinden rahatça bulunabiliyor.

    Reklam
    Reklam

    Ünlü müzayede sitesi e-bay‘da satılan ve normalde değeri 30 dolar olan bu kameralar uyanık kullanıcılar tarafından 180 dolara satışa sürülüyor.

    Serbest ticaret ilkelerine göre bu normal ancak bazı kullanıcılar ürünün birebir kopyalarını satarak tüketicileri dolandırıyor. Olayın basına yansıması bile insanların bu ilanlara teklif vermesini engellemiyor. Apple‘ın yeni nesil iPad satmak için başlattığı satış stratejisi üçüncü şahıslarında köşeyi dönmesi için bir ön adım oldu.

    Reklam
    Reklam

    :: Apple’ın bu satış stratejilerini doğru buluyor musunuz?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Mobil Versiyondan Çıkış Yap