Diğer her şirket gibi Samsung da yılın üçüncü çeyreği için mali raporunu kamuoyuna duyurdu. Interband tarafından dünyanın en değerli 7. markası seçilen Samsung, 2016 yılını karla kapatacak gibi görünüyor

Galaxy Note 4 için yeni güncelleme!

Samsung Electronics gelirlerini arttırdı

2016 yılı üçüncü çeyreğinde Samsung’un satışları 49 trilyon Kore Wonu‘nu buldu. Böylece şirket 7.8 trilyonluk operasyonel kara ulaştı. Bu bağlamda baktığımızda geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre Samsung karını arttırmış gibi görünüyor.

16-10/07/samsung-office.jpg

Raporta ait diğer bilgiler ise şu şekilde: Samsung, geçtiğimiz yıla oranla %14‘lük bir artış sağlayarak en değerli 7. marka oldu. Şirketin marka değeri ise 51 milyar 808 milyon dolar olarak belirlendi. Son beş yıldır Interband listesinde bulunan Samsung bu konuda yine başarı sağladı.

Rapor, Samsung’un üreticiliğini üstlendiği akıllı telefonlar, TV’ler ve beyaz eşyalar gibi birçok ürünü kapsıyor. Geçtiğimiz aylarda yaşanan Galaxy Note 7 olayları şirketin karlılığını etkilememiş gibi görünüyor.

:: Samsung 3. çeyrek için mali raporunu yayımladı. Fikirlerinizi alalım.