Samsung tarafından yakın zamanda resmi olarak tanıtılması beklenen Galaxy S20 Fan Edition serisi için birçok sızıntı yaşanmıştı. Bu sızıntıların ardından da 5G ve 4G desteğine sahip iki farklı opsiyonu olan Samsung Galaxy S20 FE özellikleri, TENAA‘da görüldü ve birçok detay netlik kazandı.
Samsung Galaxy S20 FE 5G tasarımı ortaya çıktı
Samsung'un yaklaşan UNPACKED etkinliği öncesinde sızıntılar gelmeye devam ediyor. Uygun fiyatlı Galaxy S20 FE 5G tasarımı ortaya çıktı.Samsung Galaxy S20 FE 5G modeli için bazı detaylar netlik kazandı
Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite modellerinin ardından Samsung’un bir kez daha ‘Lite’ modeli ile karşımıza çıkacağı belli olmuştu. İlk etapta ‘S20 Lite’ ismiyle gelmesi beklenen bu cihazın daha sonra ‘Fan Edition’ ismine sahip olacağı; 5G ve 4G olmak üzere de iki farklı opsiyonla tüketicilere sunulacağı belli olmuştu.
Şimdi ise 5G destekli Samsung Galaxy S20 FE özellikleri TENAA’da göründü. İlk olarak telefonun ekran özellikleri dikkat çekiyor. Cihaz; 6,5 inç büyüklüğe, 120 Hz tazeleme hızına ve Super AMOLED panele sahip bir ekranla geliyor. Bu ekranı koruyacak teknoloji ise Gorilla Glass 3 olacak.
Galaxy S20 FE işlemci tarafında da iki farklı versiyonla çıkacak. Bu iki işlemci ise; Exynos 990 ve Snapdragon 865 olacak. Cihazın donanım tarafındaki diğer özellikleri TENAA’da görülmedi ancak önceki sızıntılara göre 6 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesine sahip olması bekleniyor.
Cihazın kamera özelliklerinin de bazı detayları netlik kazandı. Telefonun arka tarafında üçlü bir kamera kurulumu göreceğiz. Bu kurulum; 12 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açı ve 8 Megapiksel telefoto lensten oluşacak. Ayrıca telefonun ana kamerasının optik imaj sabitleme teknolojisine yani OIS desteğine sahip olacağı da belli oldu.
Tabi Türkiyeye Exynos çöplüğü ile geleceği kesin gibi.
Groilla glaas 3 ne ya
Gorilla Glass 3 kullanması kötü bir durum değil. Oppo A72, Pocophone F1 gibi telefonlar kullanıyor.
Turkiye icin 8gb ve snapdragon modelini istiyoruz lutfen. Birde m50 gibi kampanyali guzel fiyatla gelirse onunde durulmaz.
Yalnız isimlendirme çok mantıklı olmuş. Lite deyince bir uzaklaşıyor insan hani düşük bütçeli diye FE gayet mantıklı olmuş.