Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    Samsung Galaxy X1 ve X1 Plus sızdırıldı!

    Yeni yılda kullanıcıların karşına yepyeni  modellerle çıkmaya hazırlanan Samsung, katlanabilir telefon teknolojisi ile kullanıcıların karşısına farklı bir tarzda çıkmaya hazırlanıyor.

    Galaxy X adını verdiği serisinin X1 ve X1 Plus modelleri sızdırıldı. Weibo üzerinde sızdırılan  Samsung SM-X9000 ve SM-X9050 model numaralarına sahip olan Galaxy X1 ve X1 Plus gün yüzüne çıktı.

    Reklam
    Reklam

    Samsung Galaxy X1 ve X1 Plus hakkında ilk detaylar!

    Henüz Samsung tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da Weibo üzerinden gözüken Galaxy X1 ve Galaxy X1 Plus‘ın teknik özelliklerini görmekteyiz.

    Sızdırılan bilgilere göre SamsungSamsung SM-X9000 numaralı modelini Android 6.0.1 işletim sistemi ile kullanıcıların huzuruna çıkacak. Bu modelin ise Galaxy X1 olduğu tahmin ediliyor.

    Reklam
    Reklam

    SM-X9050 numaralı modelinde ise Android 7.1.1 ile geleceği Weibo üzerinden sızan bilgilerde kullanıcılara paylaşılmış durumda. Android 7.1.1 sürümüne sahip olan modelinse Galaxy X1 Plus olarak ifade ediliyor.

    Hatırlayacağınız üzere Samsung, Galaxy X olarak adlandırdığı katlanabilir telefonları hakkında ipucular vermişti. Verilen ipucular ve çıkan söylentiler eğer  doğruysa Samsung önümüzdeki zaman diliminde kullanıcıların karışına katlanabilir akıllı telefon teknolojisi ile çıkabilir. 

    Şimdilik her şeyin söylenti olduğunu belirtelim. Samsung bu konu hakkına gereken açıklamayı ilerleyen günlerde resmi kaynakları üzerinden yapacaktır.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    32 Yorum

    1. SDN Okuru

      Haber yarım kalmış.

    2. SDN Okuru

      Bu iki cihazla ilgili teknik detay yazman korteksini mi çatlatır?

    3. SDN Okuru

      Samsung göbek çatlatsın teknoloji üzerine apple da kasım kasım kasılsın müşterisi için hücre hapsi gibi ürünle en iyisi benim diye..

    4. SDN Okuru

      ipucular değil ipuçları

    5. SDN Okuru

      2 yıldır aynı söylenti. Ekran teknolojisinin lideri ve flex ekran da en tecrübeli olan Lg, Sony ve Panasonic'tir.

    6. SDN Okuru

      Ya ne salak salak yorumlar bunlar ya

    7. SDN Okuru

      kırılmaz camda verecekler mi yanında ?

    8. SDN Okuru

      Samsung yapar diğerleri bakar…

    9. SDN Okuru

      Ay kortexim çatladı kırıldı mı ya da bilemedim artık X31 ide görürüz bu seride bana öyle geliyor

    10. SDN Okuru

      yıllardır aynı haber bi gerçeğini göremedik 🙂

    11. SDN Okuru

      yukarda resimdeki gibi dokunmatik olacaksa hic olmasin daha iyi, ne o her dokundugumda ekran arkaya egilecek.böyle dokunmatikda ekran sabit olmasi gerek.

    12. SDN Okuru

      Sayin yazarin ayni seyi farkli cumlelerle ifade edip sayfa doldurmaya calistigi maalesef her haberde cok belli oluyor. Lutfen biraz itina…

    13. SDN Okuru

      S 7 edge 30cm den dusunce kiriliyo bu ne olur Kim bilir

    14. SDN Okuru

      Yine mi sızdı. Arkadaş ne sızıntı var ya. Sızıyo habire herkes de sızdırıyo. Bi conta bulamadılar

    15. SDN Okuru

      Bi insan telefonunu niye bu kadar kıvırsınki saçma bir telefon daha Tebrikler

    16. SDN Okuru

      Samsung kullanmıyorum toucwiz berbat ama katlanibilir telefon güzel olursa alınır

    17. SDN Okuru

      10 Ocak 2017 Saat : 22.15'te yazan yorumcu sen takıntılımısın sanane milletin virgülünden noktasından !

    18. SDN Okuru

      "Güzel özellik ama ben sevmedim"Bunu söylemek çok mu zor adamlar yapılmayanı yapacak bence milyonlarca da satacak. Oturduğunuz yerden ay şunu yapsın ay bunu yapmasın bu güzel değil saçma. Komiksiniz

    Diğer yorumları gör (31) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap