Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Samsung’un Yeni Aynasızı: NX2000

    Özellikleri ile ilgili bilgilerin birkaç haftadır internette dolaştığı NX2000 aynasız fotoğraf makinesi resmi olarak duyuruldu. Samsung’un tanıttığı ürün, bir önceki model olan NX1000‘in geliştirilmiş versiyonu.

    Reklam
    Reklam

    Gövde tasarımı olarak önceki model NX1000‘i andıran NX2000, APS-C boyutlarında CMOS bir sensör kullanıyor. Maksimum ISO değeri 25600 olan üründe 3.7 inç boyutunda 1.152 milyon piksel çözünürlüklü dokunmatik bir ekran bulunuyor. Üründe bellek kartı olarak microSD türü tercih ediliyor.    

    Full HD video kayıt özelliği bulunan fotoğraf makinesi, kablosuz ağ bağlantısına ek olarak NFC (Near Field Communication) desteği de sunuyor.

    Samsung NX1000 incelemesini okumak için buraya tıklayın

    Reklam
    Reklam

    Bütünleşik flaş yerine kutusundan çıkan harici flaşı kullanan NX2000, beyaz, pembe ve siyah gövde rengi seçeneklerine sahip. ABD’de 20-50 mm objektif ve Adobe Photoshop Lightroom ile beraber satışa sunulan ürünün fiyatı 649 Dolar olarak açıklandı.

    :: Ürünün özelliklerini nasıl buldunuz?

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    4 Yorum

    1. SDN Okuru

      Sanki Sony NEX serisinin çakması mı olmuş ne? 🙂

    2. SDN Okuru

      Fiyat çok abartı değil alınabilir ama bize gelince 3 katı olur artık. Malum yiyicileri beslememiz gerek.

    3. SDN Okuru

      iphone 5 le ayni fiyat

    4. SDN Okuru

      Aman bozulmasın. Destek diye birşey yok. Paranla rezil olursunuz. Elli kere duşunun.

    Diğer yorumları gör (3) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap