İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnceleme

iPhone Uyumlu Harici Belleği İnceledik!

İlk olarak 2014 yılında karşımıza çıkan SanDisk iXpand Flash Drive, yenilenen tasarımı ve USB 3.0 desteği ile geri döndü.

Arden Papuççiyan

okunma

iPhone Uyumlu Harici Belleği İnceledik!

İlk olarak 2014 yılında karşımıza çıkan SanDisk iXpand Flash Drive, yenilenen tasarımı ve USB 3.0 desteği ile geri döndü. Bakalım özellikle iPhone ve iPad kullanıcılarını sevindirecek olan iXpand Flash Drive bizlere neler sunuyor?

SanDisk iXpand Flash Drive Fiyatı

16, 32, 64 ve 128 GB depolama seçenekleri ile karşımıza çıkan SanDisk iXpand Flash Drive‘ın incelediğimiz 32 GB’lık modeli ülkemizde 200 TL fiyat etiketi ile satılıyor. 200 TL, 32 GB‘lık bir USB bellek için oldukça yüksek bir fiyat gibi görünse de özellikle Apple ekosistemi için sunulan destek rakipsiz.

SanDisk iXpand Flash Drive Özellikleri

Normal bir USB 3.0 belleğin sunduğu hızları bizlere sunan SanDisk iXpand Flash Drive, yenilenen şık tasarımı ile dikkatleri çekiyor. İlk nesline oranla hem incelen hem de hafifleyen iXpand, taşınabilirlik anlamında sınıf atlamış.

Metal bir tasarım ile gelen SanDisk iXpand Flash Drive, yaklaşık olarak 5 gram ağırlığında. Biri USB 3.0 biri ise Lightning olmak üzere iki çıkış ile gelen iXpand Flash Drive’in asıl yeteneği ise iPhone ve iPad‘lere bağlanabilmesi.

iOS için mevcut olan SanDisk iXpand uygulaması sayesinde iOS cihazlara hem dosya aktarımı hem yedekleme yapma yeteneklerine kavuşan SanDisk iXpand Flash Drive, aynı zamanda medya da oynatabiliyor. Günümüz video formatlarını destekleyen cihaz, altyazı desteğine de sahip.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizi SanDisk iXpand Flash Drive ailesinin incelemesi ile sizleri baş başa bırakalım. İyi seyirler.

#video_12547#

SanDisk iXpand Flash Drive artıları

-iOS desteği
-USB 3.0
-Kaliteli yazılım desteği
-İnce ve hafif tasarım

SanDisk iXpand Flash Drive eksileri

-Yüksek fiyat
-USB Type-C bağlantısı olabilirdi

16-07/21/hepsiburada-buton-1.jpg

:: SanDisk iXpand Flash Drive hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (27)

Okur

merhaba SanDisk iXpand 64 gb ürünüm var içeriği komple slindi formatlama da ötürü artık normal usb gibi çalışıyor iphone yi algılamıyor nasıl kurtara bilirim ??

Teknoloji Dostu

Office programlarını çalıştırıyor mu ?

SDN Okuru

Bu flasha iphoneda yada ipadde yaptığım world excell dosyalarını atabilir miyim?

SDN Okuru

Flash drive içindeki pdf word excel dosyalarını ipad de görmemize olanak sağlıyor mu?

SDN Okuru

Hepsiburada da 16gb lığını 109 a aldım oldukça yararlı bir ürün ios 8.2 üstü sürümü destekliyor.

SDN Okuru

İos un hangi sürüm ve telefonları destekliyor?

SDN Okuru

lan eksilere usb type c yok yazmışsınız bu iphone ve ipad için çıktı iphone ve ipad de zaten usb type c yok

SDN Okuru

dandroidçiler kıskansın

SDN Okuru

16 gb iphone 6 plus vede ixpand 128gb kullanıcısı kardeş bir bakarmısın sorum varda :) bende alıcam bu meletten yalnız kafamda bi kaç soru var pek kullanan yok öğrenemedim bende.sorularım: bu cihaz mesela iphoneda bulunan 10gblık bir videoyu kendine ortalama kaç dakikada aktarıyor? birde mesela ixpanda 4k video atıp (gerçek 4k) iphone 6ya takıp aktarma yapmadan direk ixpand üstünden oynattığında donma takılma seste gecikme ,geç açılma vs bir problem var mı?(dipnot iphone 6lar 4k video açabiliyor bizzat denedim kendi hafızasına atınca takılmadan açıyor internette deneyende çok) burada ki amacım iphone ixpandı cihazını okuma yeteneğidir.gerçek 4k 30fps bir video saniyede 50megabayt okuma demektir.bunu başarıyorsa cihaz gerçekten hızlıdır.(4k video bulup denermisin) yada en kötü kendi iphone 6plusun ile çektiğin 1080p 60fps olmak koşulu bir videoyu; ixpanda atıp direk ixpand üzerinden oynatırmısın en azından buda yeter kafamda şekil alması için.4k video belki zor bulursun.birde ixpand ile pc arasında veri aktarım hızı hakkında bilgi verirmisin.shiftdelete güya inceleme yaptı. adamlar anca şekli güzel ; plastiği güzel diyip duruyor hayret ya.son olarak ixpandın hangi kasa eski kasamı yoksa akrep şeklinde olan yeni kasamı (şuan incelemesi yapılan) kaç tlye aldın.nerden aldın.teşekkürler şimdiden kardeşim.

SDN Okuru

ne şarjı arkadaşım cihaz tak kullan.eski sürümdede şarj yoktu aynı usb bellek tak kullan.

Daha fazla yorum (13 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.