İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDNTV

SAP Sapphire Madrid etkinliğine katıldık

SDN YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. SAP Sapphire Madrid etkinliğinden bahsettik.

Yiğit Ali Demir

Güncelleme: okunma

20 yıldır Türkiye’nin dijital dönüşümünde aktif rol oynayan SAP Türkiye’nin davetiyle SAP Sapphire Madrid etkinliğine katıldık. Sapphire Madrid etkinliğinde bahsedilen konular ile ilgili video hazırladık.

SAP Sapphire Madrid etkinliği nasıl geçti?

ShiftDelete YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda SAP tarafından düzenlenen Sapphire Madrid’den bahsettik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

SAP Türkiye: https://bit.ly/3mAID9V SAP Sapphire etkinliği: https://bit.ly/3MCd8Xj SAP Türkiye kursuna ulaşmak için: https://bit.ly/3xlMcFQ

SAP, dünyayı akıllı ve sürdürülebilir şirketlerden oluşan bir iş ağına dönüştürmek için kuruldu. Kurumsal uygulama ve yazılım sektörünün öncü firmalarından biri olan SAP, 2 yıldır pandemi nedeniyle düzenlenmeyen etkinlikte profesyoneller ile bir araya geldi.

Dijital dönüşüm, etkinlikte en çok dikkat çeken konu başlıkları arasında yer alıyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte firmalar, neredeyse tüm işlemleri çevrimiçi ortamda gerçekleştirmeye başladı. Müşteri deneyimi, finans yönetimi, tedarik zinciri, bulut bilişim ve insan kaynakları gibi alanlarda yenilikçi çözümler konuşuldu.

AWS, Trigology ve SOCAR gibi birçok firmanın katıldığı etkinlik, önemli anlara ev sahipliği yaptı. Ülkemizde de birçok firma, SAP tarafından geliştirilen ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) yazılımını aktif olarak kullanıyor.

SAP Sapphire Madrid etkinliğine katılmak için Türkiye’den gelen firmalar ile de sohbet ettik. SAP Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Murat Benlidayı, “Dünya’da gözlemlediğimiz yeni iş modellerinin bulunması, hızlı değişen koşullara adaptasyon ve bunun getirdiği büyüme baskısı, günümüz şirketlerinin en büyük problemi arasında yer alıyor. SAP olarak, şirketlerin esnek ve dijital modellere geçmesi için çalışma yürütüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam