Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    SDN Şubat Ayı Yarışması Sonlanıyor!

    Ana sayfamızdaki “Yarışma” butonumuza tıklayarak ulaştığınız Yarışma bölümümüzde ilk üçe girenlere ödüller vereceğimizi geçen ay (Şubat) duyurmuştuk. Yarışma’da yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle, kısa bir süre geç başlayan Şubat ayı yarışmamızı, 1 gün daha uzattık.

    Reklam
    Reklam

    Şubat Ayı Yarışması Ne Zaman Sonlanacak?

    Geçen ay duyurusunu yaptığımız Şubat ayı yarışmamızı, 1 Mart 2011 gecesi, saat 00:00’da sonlandıracağız. Ayrıca yeni sorular da ekledik! Dolayısıyla hâlâ ilk üçe girip, birbirinden ilgi çekici hediyeleri kazanma şansınız var. (Yarışmamızın Ödülleri)

    Yarışmada Yaşadığınız Sorunlar Hakkında

    Reklam
    Reklam

    Ara ara sizlerden Yarışma bölümümüzde karşılaştığınız bazı aksaklıklar hakkında mail ve mesajlar alıyoruz. Araştırmalarımız sonucunda, son günlerde yaşanan problemlerin anlık teknik sorunlar olduğunu tespit ettik. Maalesef yaşadığınız bu sıkıntılardan dolayı üzgünüz.

    Yarışma bölümümüz her geçen gün geliştirilmeye devam edecek. Umarız, kısa zaman içinde bu tür problemler minimuma inecek.

    :: Yarışma bölümümüzde ne tür hediyeler görmek istersiniz?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap