Artık evlerimiz birer sinemaya dönüşmeye başladı. Gelişmiş görüntü özelliklerine sahip Full HD çözünürlüğündeki televizyonlar, HD projeksiyonlar, ses sistemleri derken VCD’den ya da bilgisayarlardan film izleme dönemi, tarihin tozlu sayfalarına kaldırıldı.
Artık televizyonlarımızın altına konumlandırabileceğimiz bir medya oynatıcısı ile müzik, video, resim ve Full HD filmleri izleyebiliyoruz.
Depolama alanında uzman markalardan olan Seagate’in medya oynatıcılarından Go Flex Cinema 3TB‘ı inceliyoruz. Çoğu bilgisayarlarda bulunmayan yüksek depolama kapasitesi ile dikkat çeken Go Flex Cinema, kolay menüleri, hızlı geçişleri ve desteklediği zengin medya desteği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizi video incelememizle baş başa bırakalım. İyi seyirler.
#video_6068#
{pagebreak::2}
Ürünün Görselleri:
{pagebreak::3}
Teknik Özellikler ve Sonuç:
Teknik Özellikler:
Sürücü çapı: 40mm
Frekans aralığı: 10 – 20000 Hz
Empedans: 32 ohm
Pil ömrü:40 saat
Aktif gürültü önleyici: Maksimum 15 dB ( 600 Hz )
Pasif gürültü önleyici: Maksimum 30 dB
Ağırlık: 325 gram
Kablo uzunluğu: 3.5 metre
Fiyat: 450 500 TL
Sonuç:
Seagate Go Flex Cinema, 3TB‘lık kapasitesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca çıkarılabilir hard disk yapısı sayesinde ileride kapasitesini arttırabileceğiniz ürün, evladiyelik diye nitelendirilebilir. Fiyat olarak da avantajlı olan Go Flex Cinema, her açıdan alınabilir bir ürün.
HD TV‘niz varsa kesinlikle bu ürünü alın. Televizyonunuzdan maksimum keyfi alın.
:: Seagate Go Flex Cinema 3B’ı beğendiniz mi?
bu neya video bulunamadı diyor biraz daha özen gösterin yaptığız işe 🙁
video açılıyor fakat bende biraz geç açıldı. heralde altyapıda bir sıkıntı var
Güzel inceleme ancak bu ürünü nereden temin edebiliriz? Teknosa da yok
Tolga Bey tam lafa girecek hopp Özgür bey ben şunuda söyleyeyim.. Bence iki kişi değilde tek kişi incelenme yapılırsa daha güzel olur.. İki kişi olunca çoğu laf birbirine giriyor. Ama yinede güzel inceleme teşekkürler. Kısaca güzel ürün.
kapasite desteği haricinde 2 yıl önce çıkmış cihazlardan hiç bi farkı yok hatta internet yok…
iyi bir anlatım olmuş ancak merak ettiğim bir şey var. video anlatımda Türkçe altyazı desteğinin bulunduğu belirtilmiş ancak benim bilgisayarımda bulunan filmlerin neredeyse tümünde alt yazı videodan ayrı. yani altyazılar srt, sub vb. uzantılara sahip ve gömülü değil dosya biçiminde. şimdi bu cihazı televizyona bağladığımda altyazıları bu şekilde kullanabilir miyim, yoksa onları birde videoya gömmekle mi uğraşmam gerekir?
ethernet yok cok gereksiz fiyati da pahali cok daha ugun fiyata daha güzel cihazlar var..
güzel incelemeydi )
abicim türkiyede bu cihaz yok nereden aldınız adres verirmisiniz