Sony İkinci Binasını da Sattı
Dev firma Sony, 2012 yılını zararla kapamış olmasının etkilerini hissetmeye başladı. Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda sizlere Sony’nin Madison Bulvarı’nda bulunan ana binasını satışa çıkardığını iletmiştik. Şimdi sırada bir başka büyük Sony binası var.

Dev firma Sony, 2012 yılını zararla kapamış olmasının etkilerini hissetmeye başladı. Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda sizlere Sony’nin Madison Bulvarı’nda bulunan ana binasını satışa çıkardığını iletmiştik.

Şimdi sırada bir başka büyük Sony binası var. Firmadan gelen açıklamaya göre Tokyo’da bulunan City Osaki binasını 1.2 milyar dolar ücret karşılığında Nippon Building Fund Inc.‘e satıyor.
Satış masrafları düşüldüğünde eline net 1.19 milyar dolar geçen Sony, önümüzdeki beş yıl boyunca aynı binada çalışmalarını kiralık olarak sürdürecek.
Hatırlarsanız ilk satılan binanın da yeniden kiralanarak kullanılması gündeme gelmişti. Firmanın bu satışları yapmasının sebebi olarak geleceğe yönelik yatırımları güçlendirmek istemesi gösteriliyor.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (29)
Nokia Lumia'ya karşı at gözlüğünü çıkarın diyenler, peki siz neden Sony'e karşı at gözlüğünü takıyorsunuz? Genel olarak yazmam gerekirse şu rekabeti ve çekişmeyi anlamıyorum, size ne kazandırıyor? ne kaybettiriyor? Benim Sony sevgimden size ne, sizin Nokia ya da Samsung sevginizden bana ne. Hayır yani buradaki çekişmede ne benim Sony sevgim biter ne de sizin Nokia ya da Samsung sevginiz. O yüzden ağız dalaşına girmeye gerek yok.
Batmaz. Telefon işinde tutunamamış olsalar tümden mobil piyasadan çekilseler de batmaz. Çok yönlü ve köklü şirket. Kaynakları da öyle. Hem arkasında Japonya var Amerika var. Çok uzun zaman daha bizle sony.
batan gemi nin malları bunlar (Sony xperia Z )
şu skydrive, radiomix, offline map diye ağlayan bebeyi biri susturamazmı? Sony yada Samsung ile alakalı her konunun altına aynı yorumu yapmak nasıl bir mantıktır? tamam en süper sensin ama sus! maaşlamı çalıştırıyolar anlamadımki..
ha ha ha ha şu işe bakın işlemci hızına bakıp telefon karşılaştırıyor yok daha neler Snapdragon S4 Pro ile snapdragon S 600 arasında neredeyse @ performans farkı var ayrıca batarya olarak da daha az güç tüketiyor. Sony bile batırdığını anladı yeni model sürmeye hazırlanıyor.Bu arada şu saçma anlayıştan vazgeçin herkes sevdiği firmanın rakiplerinin batmasını istiyor saçma bir şekilde.Bir düşünün o firmalar birbirleri ile yarışmasalar bu kadar iyi cihazlar görebilirmiydiniz
Seviye birak +18 leri +7 nin bile altina dusmua
sony batmıyor aksine yükselişte telefon pazarında 9. sıradayken 5 e yükseldi bunlar gelecek için yatırımlar adamlar ps4 üretiyor belki bu yatırım ona yönelik olabilir ama sadece bu firma ps ve telefon üretmediğinide hatırlatırım, bu arada bu yıl sony telefon pazarında ilk 3 e girerse şaşırmayın çünkü z den başka adam akıllı telefon çıkmadı bi htc one vardı onunda sadece işlemcisi yüksek 1.7 ama oda andreno 320 kullandığı için çok büyük bir fark atamıyor z ye ve z nin Fransada tükendiğini yeni part beklendiğini Japonya'da 140.000 sattığını ve Türkiye'de de 300.000 ön sipariş olduğunuda buradan duyurmak isterim.
Sony batışı japonlarıda büyük ölçüde etkiler, bence batmaz.
Sonyniyi sadece telefon üretiyor sananlar var...
01.03.2013 09:18 Sony dünyada IBMden sonra patenti olan en çok firma fangirllik yapmışsın