Akıllı Telefon

    Sony Xperia 5 II canlı canlı görüntülendi! İşte videosu

    Sony Xperia 5 II için hazırlanan tanıtım videosu yayımlandı. Xperia ailesinin en yeni üyesi nasıl bir tasarıma sahip? Kullanıcı odaklı mı?

    Sony Xperia 5 II için hazırlanan tanıtım videosu ortaya çıktı. 17 Eylül 2020 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacağı duyurulan Japon modelin teknik özellikleri sızdırılmıştı.

    Yayımlanan videoda yeni ürünün oyun ve multimedya performansına odaklanılmış. Bu modelde 120 Hz ekran tazeleme hızı ve 240 Hz dokunma algılama hızı gibi önemli özellikler mevcut.

    Sony Xperia 5 II tanıtım videosu ile gündemde

    Sony’nin yeni üyesinde 2 adet stereo hoparlör ve oyun geliştirme yazılımı yer alıyor. 3.5 mm kulaklık girişine ev sahipliği yapan Xperia 5 II isimli model ile 120 FPS ve 4K ekran çözünürlüğü eşliğinde yavaş (ağır) çekim videolar kaydedilebiliyor.

    Objelere otomatik bir şekilde odaklanabilen kameraları ile saniyede 20 kareye kadar çekim hizmeti sunan Japonya temsilcisi HDR OLED mimarisine sahip olan bir ekranla satışa sunulacak. Bu ekrana Full HD Plus teknolojisi eşlik edecek.

    Sony Xperia 5 II tanıtım videosu

    21:9 formatına göre tasarlanan bu akıllı telefonu Snapdragon 865 işlemcisi destekleyecek. Bu işlemci 7 nm fabrikasyon süreci ile üretildi. Kendisinin çekirdek şeması şu şekilde: 1 x 2.84 GHz Kryo 585 + 3 X 2.4 GHz Kryo 585 + 4 x 1.8 GHz Kryo 385.

    Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizi ilgili video ile baş başa bırakalım. Batarya kapasitesi 4000 mAh olan bu cihaz adına hazırlanan reklam ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    20 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      Olmuş ama bize olmadığı kesin. Bu özelliklerle kesinlikle android ios farketmez en iyi telefon bence.

    2. Teknoloji Dostu

      Kumanda gibi telefon yapıyorlar abi 21 .9 format nedir ya

    3. Teknoloji Dostu

      Şehiri tanıdık. Telefon nerde

    4. Teknoloji Dostu

      Sony candır gerisi fasa fisodur

    5. Teknoloji Dostu

      Ve yine çerçeveler fazla

    6. Anonim

      Şu müptezel Sony yetkililerine ulaşıp telefonu ülkemizde satışa sunmasını sağlayabilirsiniz aslında. Adamlar düz mantık sanırım

    7. 2rgut31

      Helal Sony bu defa olmus bu is degisik bir kasa ve yeni gelismis ozellikler bence harrika olmus yakindan inceleyip gormek isterim hatta alabilirim de…

    8. Teknoloji Dostu

      o çerçeveler ya peki 2020 yılında hala

    9. Anonim

      Bu defa sony yapmış gibi duruyor ama sadece yine küçük bir sorun var o alt ve üst çene kısımlar biraz daha ince olabilirmiş ama oda olur zamanla 10 üzerinden şuanlık 9 gibi

    10. Anonim

      3.5 mm jack artik ekstra ozellik oldu 🙂

    11. Teknoloji Dostu

      Çoookkk güzel tel alınır oyun ve kamera için fakat tek sıkıntı Türkiye de çoook pahalı almaya gerek yok REDMİ NOTE 8pro oyun için ucuz

    12. Teknoloji Dostu

      Sony bile zeiss kullanıyor 2 senedir neden nokia kameralar en iyisi anlayın artık …

    13. Teknoloji Dostu

      Sony Xperia Z kullanıyorum, ısınma problemi beni benden alıyor. Bir daha asla SONY kullanmayacağım. Kendilerini affettirmek için hiçbir şey yapamazlar.

      1. Teknoloji Dostu

        Ben iPhone 11 kullanıyorum ve çok ısınıyor!
        Şaka yapıyorsun desem olamaz 🙂
        10 önce piyasaya çıkmış bir cihaz kullanıyorsun ve şimdi halen çalışmasına şarırman lazım ken ısınıyor diyorsun:))

    14. Teknoloji Dostu

      Artık 60 hz telefon alınmaz bu varken

    15. Teknoloji Dostu

      120 hz ye o batarya yetmez

      1. Anonim

        Hiç Sony kullanmadığın o kadar belli ki.

    16. Teknoloji Dostu

      Shiftdelete net ekibi olarak Sony mobile i tekrar Türkiye pazarına sokarsanız çok güzel olacak

    Diğer yorumları gör (19) Yorum Yap

    Yorum Yaz