Teknoloji Haberleri

    Soulcalibur IV’te Güç Bizimle Olacak

    Tekken ve Virtua Fighter serileriyle birlikte 3 boyutlu dövüş oyunu sektöründe Mahşerin Üç Atlısı olarak bilinen Soulcalibur‘un yeni oyunu, ‘konuk dövüşçü’ geleneğinden yine vazgeçmeyecek. Ancak Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarına çıkacak olan Soulcalibur IV‘te, önceki oyunlara göre (Spawn’ı saymazsak) hayli marjinal seçimler yapılmış gibi görünüyor.

    Star Wars denince akla ilk gelen iki isim: Darth Vader ve Üstad Yoda, Soulcalibur IV‘te geleneksel kıyafetli Uzakdoğulu dövüşçülerimizin arasında arz-ı endam edecek.

    Emaneti Kullanmak Serbest

    Her dövüşçünün bir yakın dövüş silahı kullandığı Soulcalibur IV‘te tahmin edilebileceği üzere konuk dövüşçülerimiz ışın kılıçlarıyla er meydanına çıkacak. Adaletsizlik olarak görüyorsanız, koca galaksinin işleriyle uğraşan evrenin iki gediklisi, bırakalım da bir ring müsabakasına gönüllerinden geçtiği gibi çıksınlar.

    Namco Bandai‘nin açıklamasında Darth Vader PlayStation 3 sürümünde güce dengeyi getirirken, Usta Yoda‘nın da Xbox 360 sürümünde diğer dövüşçülere 32 farzı öğreteceği dile getirildi. Dövüş stilleri ve diğer konularla ilgili detaya girilmezken, biz özellikle Yoda ile filmdeki gibi hoplaya zıplaya dövüşmek için can atıyoruz.

    :: Bush’u Ginger üstünde boss olarak Soulcalibur V’de görme ihtimalimiz nedir? Forumlarda tahminleri alalım.

    Yazan: Erhan Kahraman
    SDN – http://shiftdelete.net

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    SDN Network