İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

Söz 20. son bölümde herkes İphone kullanıyor

Söz dizisinin bugün yayınlanan 20. son bölümünde herkes İphone kullanıldığı çok net bir şekilde görülüyor. Söz 20. son bölümdeki İphone'ları bu haberde ele aldık.

Salih Akçay

okunma

Söz 20. son bölümde herkes İphone kullanıyor

Söz dizisi geçtiğimiz sezondan bu yana ekranlarda olan ve her Pazartesi reyting rekorları kıran askeri bir dizidir. Bu dizide yerli harp teknolojimiz neredeyse bütün bölümlerde ekrana geliyor ama birde bizi ilgilendiren teknoloji kısmı var. Yayınlanan bölümlerinden neredeyse hepsinde asker rolünde olanda terörist rolünde olanda İphone kullanıyor. Söz dizisinin Sarı komutanı İphone 6 serisinden bir telefon kullanıyor ama ‘6’ mı yoksa ‘6S’ mi olduğu bilinmiyor.

Söz 20. son bölümde gördüğümüz kadarıyla Erdem Yarbay Plus bir model kullanıyor ve telefonun Plus bir model olduğu daha önce yayınlanan bölümlerde de net bir şekilde görülüyor. Söz son bölümde ayrıca yerli üretim olan zırhlı Ejder 4×4 araçları da görüldü. Yerli silahlardan yerli zırhlı araçlarına, yerli üretim asker ayakkabılarından tüfeklere kadar her türlü harp teknolojisi ve envanteri bu dizide görebiliyoruz.

SÖZ 20.BÖLÜMDE APPLE MARKA TELEFONLAR GÖRÜLDÜ

Söz 20.son bölüm izle

Diziye herhangi bir akıllı telefonun sponsor olmadığını düşünüyoruz çünkü telefonların İphone olduğu belli olsa da markalar sürekli gizleniyor. Dolayısıyla oyuncuların kendi telefonlarını kullandığı düşünülüyor ama elbette sadece tahmin ediyoruz. Söz 20. bölümde iki İphone arasında görüntülü konuşma ve iMessage sesleri de çok net bir şekilde ekrana yansıyor.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

Kerim

Marka gorunmuyor verilen fotograflarda. Gizli reklam var diyecegim ama tam anlamadim.

Alexander Great

apple Turkey saçma şekilde sponsor olmuş heralde bu bile dizinin çöp olduğunu haykırıyor...

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.