Teknoloji Haberleri

    Steve Jobs’ı Soyan Hırsız Yakalandı

    Apple‘ın kurucularından olan ve hayatını kaybeden Steve Jobs‘ın hırsızı yakayı ele verdi. Ölümünden çok sonra yakalanan hırsız, Steve Jobs‘ın Palo Alto’daki evine girmiş ve cüzdanı, bazı mücevherleri, içinde iPad’in de bulunduğu bazı elektronik eşyaları çalmıştı.

    Hırsız kimi soyduğundan habersiz

    iPad, Steve Jobs‘ın kişisel iPad‘i olunca, bu cihaz üzerindeki tüm veriler, diğer tüm iPad‘lerden çok daha değerli oluyor doğal olarak. Çünkü iPad‘in içinde Steve Jobs‘ın çalışma belgeleri, bazı gizli bilgiler ve belki de yeni projeler yer alıyordu.

    Hırsız tüm bu içeriklerle ilgilenmek yerine iPad’i bir arkadaşına veriyor ve cihazı teslim alan sokak sanatçısı arkadaşı da sadece iTunes üzerinden birkaç müzik indiriyor. Olayın ardından arkadaşının hırsızlıktan tutuklandığını öğrenen ve palyaçoluk yaparak para kazanan bu sokak sanatçısı durumu polise bildirerek çalıntı cihazı geri teslim ediyor.

    Hırsız, Jobs’ın iPad’ini satmış

    Kahn McFarlin adlı hırsızdan borçlanarak aldığı iPad’in büyük bir hayranı olduğu Steve Jobs’ın çalıntı iPad olduğundan habersiz olan 47 yaşındaki masum Palyaço Kenneth Kahn elinde olmayan olaydan dolayı büyük bir utanç duymuş.

    Hafta başında mahkemeye çıkartılacak olan iPad hırsızı McFarlin, 8 yıl hapis cezası istemi ile yargılanacak.

    :: Steve Jobs’ı Soyan Hırsız Yakalandı

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. SDN Okuru

      amazonda iyi para ederdi

    2. SDN Okuru

      benim ip4 de bulunsa keske

    3. engerex

      Hırsız ve 8 yılla yargılanacak!

    4. SDN Okuru

      find my iphonedan faydalanmamismi?

    5. SDN Okuru

      Ben de Bill Gates mi diyecekler acaba dedim. 😀

    6. SDN Okuru

      Yandex Rusların Google amerikalıların 🙂 Türklerde bi çıkarsaydı 🙂

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network