Reklam
    Reklam
    Donanım

    Stokholm İlk Akıllı Avrupa Şehri Olacak

    IBM‘in düzenlediği akıllı şehirler toplantısı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi‘nin işbirliğiyle; Berlin ve New York‘un ardından 6 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Avrupa Birliği’nin ilk “yeşil başkenti” Stockholm’un Çevre ve Sağlık Hizmetleri Direktörü Gunnar Söderholm’un da katılacağı toplantıda, “Stockholm Şehir Trafik Projesi” konuklarla paylaşılacak. (Gaziantep Teknolojik Şehir Olacak)

    Reklam
    Reklam

    Akıllı şehir yaratma rehberi tanıtılacak

    Firmanın tasarladığı bu konsept, bir şehrin baştan aşağıya teknoloji sayesinde bir birine bağlanmasını sağlıyor. Şehirdeki, tüm veriler bilgisayarlar sayesinde öğrenilebiliyor. (Şehirlerimiz IBM’e Emanet Olacak)

    Toplantıya katılacak olan konuklar, geleceğin akıllı şehirleri hakkında fikir alışverişinde bulunacak. Organizasyonda IBM’in birbiriyle iletişim kurabilen teknolojilerle dünyanın işleyişini değiştirmek hedefiyle ortaya koyduğu akıllı dünya (Smarter Planet) vizyonu kapsamında tasarlanan akıllı şehir kavramı ve dünyadan örneklerle uygulanabilirliği anlatılacak. (IBM’in Akıllı Şehirleri )

    Reklam
    Reklam

    :: Akıllı şehir projesi ilginizi çekti mi?

     

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap