İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Super Mario Odyssey PC’de!

Emülatör tarihinde görülmemiş bir hızla gelişmeye devam eden Nintendo Switch Emülatörü Yuzu, Nintendo'nun korkulu rüyası haline gelmeye başladı.

Serhan Gelgör

okunma

Super Mario Odyssey PC’de!

Switch emülatörü Yuzu, inanılmaz bir hızla gelişmeye devam ediyor. Ocak ayından beri geliştirilmekte olan Yuzu adlı Nintendo Switch emülatörünün geliştiricileri, sadece 9 ay içerisinde Nintendo Switch’e özel olarak yapılmış Super Mario Odyssey‘i 10-70 fps civarında açabilmeyi başardı.

Şu an biraz fazla render sorunu ve kararlılık problemleri ile oynanabilir seviyede olmaktan uzak olsa da, geliştiriciler aynı sorunlardan muzdarip One Piece Unlimited Worl’u de 2 ay gibi bir sürede 60 fps ve render sorunsuz olarak çalışacak duruma getirmeyi başarmışlardı.

Yuzu ile Mario Odyssey kısa sürede PC’de oynanabilir seviyede olacak!

Bir başka emülatör olan Ryujinx adlı emülatörün geliştiricileri ile ortaklaşa çalışan geliştiriciler, emülatör tarihinde görülmemiş bir hızla ilerleme kaydetmekteler. Bu hızda geliştirme süreci devam ederse, sadece 3-4 hafta gibi bir süre sonra Super Mario Odyssey bilgisayarlarda oynanabilir hale gelmiş olacak.

Önemli Not: Geçen hafta Yuzu emülatöründen 60 fps oynuyormuş gibi kayıt alabilen bir yazılım yayınlandı. İnternetteki “60 Fps Oynama Ayarları” gibi videolarda paylaşılan dosyalara inanıp, olası virüslü dosyaları indirmeyin.

Emülatörün resmi web sitesi

Geliştirmeler yapıldıkça ve güncellemeler geldikçe bu sayfayı güncelleyeceğiz.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (3)

moment

ok

Teknoloji Dostu

cum

Okur

oklm

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.