Firefox 4’ü Virüs Olarak Gören Yazılım!
Tarayıcı savaşlarındaki rekabet, hiç bitmeyecek gibi görünüyor. Bu alanda mücadele eden markalar; Microsoft, Google, Apple, Mozilla gibi isimler olunca durumun ne kadar çetin geçeceği daha net anlaşılacaktır.

Tarayıcı savaşlarındaki rekabet, hiç bitmeyecek gibi görünüyor. Bu alanda mücadele eden markalar; Microsoft, Google, Apple, Mozilla gibi isimler olunca durumun ne kadar çetin geçeceği daha net anlaşılacaktır.
Google’ın hızlı tarayıcısına karşılık, Microsoft’un ekran kartı desteği de sunan Internet Explorer 9’u çıkarmasına karşılık olarak Mozilla Vakfı da Firefox 4 silahını sahneye çıkarmayı planlıyor.

Yazılımın son sürümü, resmi olarak duyurulmasa da ShiftDelete.Net editörleri bu dosyaya ulaşmayı başardı. Ne yazık ki, yazılımı kurmak istediğinizde Symantec ürünü olan Norton Internet Security, kurulum dosyasını taradığında güvenlik tehdidi olduğu gerekçesiyle sildi.
Mozilla Vakfı, Symantec’in bu yamuğuna nasıl cevap verecek, kısa zamanda göreceğiz.
İkisinden birini tercih etmek zorunda kalsanız, hangisini seçersiniz? Firefox mu Norton mu?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (26)
bu hatayı nortonda güven derecesini en yükseğe aldığınızda alırsınız
esed de nod 32 de sorun çıkarmıyo
ben resim koydum. virüs oalrak flan tanımıyor. direk güvenli diyor. bu konuyu açan adminin pc de sorun var
RC1'i tarattırdım bulmadı Avast. RC2'ye FF kendi güncellemesi ile geçti şuanlık olumsuz bir durum yok tamam.
Önceden bilgisayarda virus varmış demek ......... ben hemen şimdi resimlerinizi firefox gönderiyorum.....sorunu çözeriz Problem firefox 4 değil norton aşasıda link: http://community.norton.com/t5/Norto...highlight/true
WS.Reputation.1 tam olarak virüs değildir. Symantec'in bir çeşit not (puanlama) sistemi var. Bu WS.Reputation.1 dediğimiz uyarı da not sistemiyle ilgili. Dosyalar yeni olduğu zaman bu uyarıyı veriyor. Zamanında çok araştırdım. Virüs taraması yapın. Güveniyorsanız kurun.
Ahah ul*n aklımdan geçmedi değil Nortondur diye Nod32 de kafamda vardı En iyisi Kaspersky. Kendimi bildiğimden beri kullanırım Internet Security sürümünü. Hiçbir problemim olmadı.
Firefox'a yapılan yanlış bize yapılmıştır
Bence sorun sizde Bende neden tanımıyor.
tehnaz'ın koyduğu resimde Microsoft Security Essentials, Firefox'u değil, Firefox ile girilen bir siteden bilgisayara sızmaya çalışan reklam scriptini durdurmuş AdwareJS/Pornpop.A yazıyor. Yani Norton çok paranoyak davranıyor olabilir. Güvenlik ayarları ek olarak yükseğe çekilmişse filan.. Çok mühim bir olay değil. Bir şeyler bulmaya çalışması hiç çalışmamasından iyidir.