Tavuklar İçin Sanal Gerçeklik Gözlüğü!
Tavukların sanal gerçeklik gözlüğü taktığı, kendilerini daha özgür hissettikleri bir geleceğe doğru mu ilerliyoruz? Second Livestock’a göre evet. Her ne kadar garip gözükse de, tavuklar gibi canlıların kendilerini daha özgür ve daha mutlu hissetmeleri için gerekli olduğunu söyleyen Second Livestock, gelecekte bir gün bunun gerçekleşeceğini düşünüyor.
Günümüzde bunun için yeterli bütçe ve araştırma imkanı bulunmasa ve uzak gelecek ürünü gibi gözükse de, aslında hem tavukların yaşamlarını hem de etlerinin lezzetini arttırabilecek bir cihaz. Sadece tavuklar için değil, insanların etinden sütünden faydalandığı tüm hayvan için geliştirilecek olan bu teknoloji, canlıların en azından zihinlerinde özgür kalmasını sağlıyor.
Sanal dünyada yaşayacaklar
Tavuklar her ne kadar insanlarla aynı yaşam alanlarını paylaşsalar da kendilerini özgür ve sosyal hissedecekler. Hem fiziksel hem de psikolojik olumlu etkileri olacak olan cihaz yardımı ile tavuklar sanal yemlerini yediklerini düşünürken aslında önlerine koyulan gerçek yemleri yiyecekler, geniş açık alanlarda koşarken aslında kümeslerinde kalacaklar.
:: Tavuklar için sanal gerçeklik gözlüğü sizce geliştirilebilir mi?

Mobil teknoloji tutkunu olan Atakan, yıllardır Android kullanıyor. PC mi Mac mi sorusuna ise kesinlikle Mac cevabını veriyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Tavuklar İçin Sanal Gerçeklik Gözlüğü! konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Tavuklar İçin Sanal Gerçeklik Gözlüğü! ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Tavuklar İçin Sanal Gerçeklik Gözlüğü! ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
19 yorum - “Tavuklar İçin Sanal Gerçeklik Gözlüğü!”
SDN OKURU demiş ki:
16.05.2014 11:17 Tavuk horoz ikisi de aynı şey cinsiyet farkı var sadece
walla kardes ben horoz yenmiyo tavuk yiyoz biz sadece zannediyodum. bi yaşıma daha girdim 27 oldum öyleyse
Aslında iyi olabilir gerçekte özgür olmadiklarini anlayacaklarina hayali olarak kendilerini özgür sansinlar
işin içinde tavukların çiftleşmesi girerse ayvayı yedik
16.05.2014 11:17 Tavuk horoz ikisi de aynı şey cinsiyet farkı var sadece
“… bu teknoloji, canlıların en azından zihinlerinde özgür kalmasını sağlı*****
Batsın böyle özgürlük. Sırf insana faydası var diye hayvanları sadece zihinlerinde mi özgür kılıcaz. Lanet olsun böyle özgürlüğe.
2.yorum +1
şakamı bu atakan ya
Matrixden farkimiz kalmaz makinelerin insanlara yaptigini bizde tavuklarami yapicaz. Sorada makineler biza yapar
Matrix 😀
Çilli seçimini yap. Kırmızı mısır mı mavi mısır mı 😀
zaten bi eksiğimiz buydu
Tavukları matrix’e sokmak.
16.05.2014 10:48,
Hahaha çok güldüm 😀
Tavuk diyorsunuz ama horoz koymussunuz :))
Ondan sonra da insana yaparlar, artik tavuk gibi dolasiriz ortalikta 🙂
Organik tavukçuluk da zaten bunları doğal bir şekilde yapabiliyorlar..
Hayvanları kutu gibi yere koyup, sonra bu gözlükleri vermeleri manidar. Bu kadar gözlük parasına, bir açık alan satınalıp orada da besleyebilirlerdi herhalde.
hayvanlaıda insanlar gibi teknoloji embesili yapacaklar
Herşey biz daha sağlıksız gıdalar tüketebilelim diye.
İnsana değil de tavuğa daha çok yakışmış bu gözlük