Reklam
    Reklam
    SDNTV

    Teknoloji Kurumlara Avantaj Sağlıyor

    Teknoloji sadece bireylere değil kurumlara da ciddi avantajlar ve fırsatlar sunuyor. Özellikle teknolojiyi işi ile entegre eden şirketler, bir adım öne çıkıyor ve maliyetlerini düşürebiliyor. İşte bu faydalar dün İstanbul’da Microsoft Türkiye tarafından düzenlenen Birleşik İletişim Zirvesi‘nde masaya yatırıldı.

    Zirvenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Münir Kundakçı; “17 ay önce Microsoft Lync’i ilk kez tanıttık. İddiamız Microsoft Birleşik İletişim Çözümleri sayesinde zengin iletişim olanaklarını en kolay şekilde işletmelere sunmaktı. Tanıtım gününden itibaren yüzlerce müşterimiz Lync ürünlerini satın aldı ve işletmelerdeki yüz binlerce kullanıcı Birleşik İletişim ürünlerimizi kullanmaya devam ediyor” dedi.  

    Reklam
    Reklam

    Microsoft Türkiye Ürün Yöneticisi Atalay Aktaş ise ShiftDelete.Net‘e özel açıklamalarda bulundu. İşte SDN farkıyla bu özel röportaj:

    #video_6190#

    :: Teknoloji birey olarak sizin hayatınızı nasıl değiştirdi?

    Reklam
    Reklam

     

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap