Telefon Kulübelerinde Ücretsiz İnternet
ABD’nin New York şehrinde belediye, şehirdeki halka açık telefon kulübelerini Wi-Fi noktası haline getirme kararı aldı. Şehir sınırları içinde bulunan 12 bin 360 adet telefon kulübesi yapılacak çalışma ile ücretsiz internet hizmeti sunan Wi-Fi noktaları olacak.

ABD’nin New York şehrinde belediye, şehirdeki halka açık telefon kulübelerini Wi-Fi noktası haline getirme kararı aldı. Şehir sınırları içinde bulunan 12 bin 360 adet telefon kulübesi yapılacak çalışma ile ücretsiz internet hizmeti sunan Wi-Fi noktaları olacak.
Bağlantı hızında herhangi bir limit olmayan bu noktalarda 60 metrelik mesafedeki herkes bu internet hizmetinden yararlanabilecek.
Şimdilik şehrin Mahhattan, Queens ve Brooklyn bölgelerinde seçilen bazı telefon kulübelerinde başlayan çalışmanın uzun vadede bütün şehri kapsayacak şekilde genişletileceği açıklandı. Programla ilgili detaylı bilgi ve internet hizmeti verilen noktaların tam adresleriNew York Belediyesi’nin internet sayfalarında görülebilir.
:: Sizce ülkemizde böyle bir hizmet hayata geçirilebilir mi?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (41)
süpermiş bizim ülkede olsa ne guzel olurdu
bizde olsa 1 lira ücret alırlar. başına 1 tane görevli bilirkişi dikerler. sabah 9 akşam 5 çalışır. sadece hükümet yalakası sitelere girebiliriz. sonra hizmet yaptık derler.
bizim evin önündeki telefon kulubesine koysalar ya direk aboneliği kapattırırım oluuuum
barbunyaza Nickli Üyeden Alıntı bizimkiler evine kaçak çeker Çok iyi ya
Aman telekom duymasın binbir bahane uydurur yine hizmet vermez alıştık artık...
Bedava, sınırsız, hızlı ve halka açık. Bizimkiler de tesine gözünü milletin cebine dikmiş ellerini ovuşturuyor.
aslanx Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar Bence iyi fikir ama T.Telekom deyince biraz düşünmek lazım. Türk telekom zaten telefon kulübelerine yerleştirdi ama interneti dakikayla satıyor. Sayfa
:=) Türkiye'de de bu uygulamanın olmasını umut edenler, uyanın bu gafil uykudan ;) taş yağar, yer yarılır ama bizde olmazzzz... :@) #$!
Arkadaşlar Bence iyi fikir ama T.Telekom deyince biraz düşünmek lazım.
bizimkiler bedava internet vercek haa... haşaaaaaa kuullanmadıgın internetteen parakeserler.... veya bu bir tuzak diye kimse kullanmaz. Bak bu habere çok canım sıkıldı.... keşke vermeseydiniz.....