İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Kripto para

Telegram, 2 ay sonraya randevu verdi

Telegram Gram isimli kripto para birimi için hazırlıklarını sürdürüyor. Telegram kripto para birimi Gram için 2 ay sonrasına randevu verdi.

Yankı Köseoğlu

Güncelleme: okunma

Telegram, 2 ay sonraya randevu verdi

Telegram Gram isimli kripto para birimi için hazırlıklarını sürdürüyor. Telegram kripto para birimi Gram için 2 ay sonrasına randevu verdi. Yatırımcıların bekleyişi sürüyor.

Facebook’un dijital para birimi Libra yasal sıkıntıları aşamamışken başka bir sosyal platform olan Telegram kendi dijital para birimini çıkarmaya hazırlanıyor. New York Times‘taki rapora göre Telegram önümüzdeki iki ayda kendi dijital parası Gram’ı çıkaracak.

Telegram kripto para birimi: Telegram Gram

New York Times’a göre Gram merkezsiz bir yapıda çalışacak ve hiçbir şekilde Telegram tarafından kontrol edilmeyecek. Bir süredir hakkında birçok rivayetin bulunduğu para biriminin bu açıdan Bitcoin ile benzer olduğunu söyleyebiliriz. Telegram kripto para birimi Gram, şirketin 200 milyon global kullanıcısına sunmayı planladığı Gram cüzdanında saklanacak.

Telegram, yatırımcılar için yaptığı açıklamada 31 Ekim’de Gram’ın piyasaya sürüleceğini söyledi.

2018 yılında düzenlenen iki farklı ICO oturumda toplamda 1,7 milyar dolar toplayan Telegram, kripto para biriminin tohumlarını o zaman atmıştı. Yaklaşık bir yıldır merakla beklenen Telegram Gram, özellikle yatırımcıların yakın merceği altında.

Bu arada Telegram’ın geçen aylarda Liquid isimli borsada halka açık token satışı gerçekleştirdiğini belirtelim. Tüm bu yaşananların ardından Telegram Gram token’ı 2 ay sonra piyasada boy göstermeye başlayacak.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (5)

Teknoloji Dostu

Biri şuna turkcell in baska ulkenin olduğunu soylesin..

Teknoloji Dostu

Bundan sonra parayı gramla verip kepçeyle alacaklar anlaşılan.

Teknoloji Dostu

O haberler gerçek değil, iyi araştırın. Ne Telegram'ım ne de Durov'un resmi iletişim kanallarında böyle bir bilgi yayınlanmadı. Liquid denilen sitenin uydurması.

Okur

libra, gram derken bunlar iyice bizim para birimlerimizin adlarini calisyorlar :D

Teknoloji Dostu

Turksel de uyumaya devam etsin ... yap kripto paranı... görüşmelerini havalelerini yap işte bip platformun üzerinde inşa et...

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.