Tim Cook Twitter’a Katıldı!
İlk etapta iş adamlarının ve özellikle ünlülerin kullandığı Twitter, kısa süre içerisinde popülerleşmiş ve herkes tarafından kullanılmaya başlanmıştı. Steve Jobs‘tan sonra Apple‘daki boş kalan CEO koltuğuna oturan Tim Cook da, uzun bir süreden sonra mikro blog sitesi Twitter‘a katıldı.

İlk etapta iş adamlarının ve özellikle ünlülerin kullandığı Twitter, kısa süre içerisinde popülerleşmiş ve herkes tarafından kullanılmaya başlanmıştı. Steve Jobs‘tan sonra Apple‘daki boş kalan CEO koltuğuna oturan Tim Cook da, uzun bir süreden sonra mikro blog sitesi Twitter‘a katıldı.
1998 yılında Apple‘da işe başlayan Tim Cook, tam 12 yıl boyunca IBM‘de direktör olarak görev yapmıştı. Bildiğiniz gibi Steve Jobs, IBM’e karşı büyük bir öfke besliyordu. Tim Cook’un Apple’da işe başlaması Steve’e göre büyük bir başarıydı.
24 Ağustos 2011 tarihinde Apple‘ın CEO koltuğuna oturan Tim Cook, sosyal medya platformlarını resmi olarak kullanmıyordu. Tim, bugün sürpriz bir kararla @tim_cook kullanıcı adı ile Twitter‘a katıldı.
— Tim Cook (@tim_cook) September 20, 2013
Tim Cook ilk Tweet‘inde: “Bugün Palo Alto Perakende Satış Mağazalarını ziyaret ettim. Bu kadar çok mutlu müşteriler görmek, neden ve ne için yapacağımızı bize hatırlattı.” dedi.
Şimdilik okuduğu üniversitenin sayfası dahil 11 kişiyi takip eden Tim Cook, bakalım önümüzdeki günlerde hangi konular üzerinde Tweet atacak.
:: Tim Cook’u Twitter’da takip ediyor musunuz?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (24)
Troy Nickli Üyeden Alıntı Adam eve internet bağlatmış galiba hayırlı olsun diyelim Belki telefonda 100mbps kotalı internet yapmıştır
Adam eve internet bağlatmış galiba hayırlı olsun diyelim
Teknoloji devi olmak için Samsunng ve Sony gibi olmak lazım het alanda başarılı faaliyet etmek gerek pc ve telefon üretmekle dev olunmaz daha kendi fabrikası yok
bu adamdan nfret ediyorum
Çok Önemliydi sanki , Ne zaman ki hayatımıza facebook ve twitter girdi o zaman monotomlaştık,
Teknoloji devi APPLE ve onun CEO su. İster magazin olarak algılayın ister haber. Fakat önemli gelişmeleri oradan takip edebiliriz artık.
İyide bize ne
Fanboy editör çalıştırmak büyük hata
Maden böyle haberler bu kadar detaylı yapılıyor herşey haber yapılsın o zaman diğer markalarla ilgili
Haber değeri 0
Viral mı bu
Siteden soğudum bu editör yüzünden
Ender abartıyorsun artık
Çöp haber bu kadarda apple hayranı oldigunuzu belli etmeseniZ keşke millet sizden applein magazinligini yapasiniz diye takip etmiyor tarafsız tekno haber bekliyor bu tarz makale yerine az ve öz yazın yeter