Reklam

Trend Micro SafeSync Hakkında Her Şey!

11
Reklam

Verileri saklamak ve yedeklemek için hala bir sabit disk kullanıyorsanız, iki kere daha düşünün. Donanımlarınızın bozulması, çalınması gibi istenmeyen durumlarda mağdur olmak istemiyorsanız, bulut çözümlerinden biriyle tanışsanız fena olmaz.

Güvenlik yazılımları alanındaki 20 yıllık deneyimini, yedekleme ve saklama konusunda da konuşturan Trend Micro, SafeSync adını verdiği yazılımla, bu işi en iyi şekilde çözmeyi hedefliyor.

Reklam

Trend Micro SafeSync’i indirmek için buraya tıklayın.

Videoyu İzleyin

Yazılımın deneme sürümünü kurduk, kullandık ve neler sunduğunu bir videoda paylaştık.

#video_5806#

Trend Micro SafeSync‘in nasıl kurulduğundan tutun da, nasıl kullanıldığına ve ipuçlarına kadar her şeyi bu videoda bulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey; arkanıza yaslanmak ve izlemek.

Çok Geç Olmadan

Tüm yönleriyle ele aldığımız online yedekleme çözümü, her ne kadar ihtiyaçmış gibi görünmese de, başınıza gelmesi muhtemel bir kazadan sonra değeri çok daha iyi anlaşılacak bir hizmet olduğunu söyleyebiliriz.

O nedenle siz, siz olun ve şimdiden önemli dosyalarınızı bulut ortamına taşımanın çaresine bakın.

:: Trend Micro SafeSync’in demo sürümünü test edin
görüşlerinizi SDN Forum’da paylaşın. Bekliyoruz!

11 Yorum

  1. Bulut teknolojisi ülkemiz için kullanışlı değil ne yazık ki. Max 1 Mbit upload bağlantısı ve max 120 kbps upload hızıyla büyük dosyaları yedeklemek çok uzun sürüyor.

  2. gerçekten güzel bir program fakat internete yükleme konusunda Sıkıntı yaşayabiliriz. İnternet Upload hızımız cok yüksek olmadığından bir film veya yüksek boyutlu oyunlar sıkıntı yaşayabilirler….

  3. 16 mbit bağlantı hızım var ama sözde ttnet upload hızını downloadla bir vermiyor, dörtte birini veriyor (!) ki onda bile kısıyor 16 mbit download 1 mbit upload var.

  4. Troy Nickli Üyeden Alıntı
    Fiber bağlantılar sayesinde bu sorun da ortadan kalkacak gibi. Biraz daha sabır etmek lazım.

    fiber hizmeti veren 2 firmanın upload hızlarına baktım, maalesef 1 mbit’den yüksek vermiyorlar eğer yüksek upload almak isterseniz kurumsal hat oluyor, kurumsalda da 2 mbit. tr’de işler çok zor, artık bir 10 yıl daha bekleriz..

  5. >>Kullanılabilirliği yok…Öyle bi an olsunki şirkette acil bağlanıp indirmen gerekecek ama internet yok diyelim o an hiç bir şey yapamazsınız..Keza büyük kapasiteli dosyaları yüklemek indirmek gibi sıkıntılarda cabası…
    >>Harici disklerin yerini alması çok ama çok zor…
    >>En sağlamı harici disk almak istediğin yerden ulaşırsın…:-)))

  6. Öncelikle Alkan BEY in ağzına sağlık. Çok başarılı bir anlatım olmuş. Sorularınıza bende şöyle bir yorumda bulunmak isterim.

    Bence çözümü doğru konumlandırmak önemli. Kimler bilgisayarındaki dosyaların hepsini yedekler ki ? Ya da sisteminiz çöktü ve keşke şu dosyayı alsaydım, diğerlerini bir şekilde telafi ederim dediğiniz kaç dosyanız var ? Kısaca diskimizdeki dosyalarımızı önem derecesine göre sınıflandırıp bu senkronizasyon işini yaparsak hız konusunda çok sıkıntımız olmayacaktır diye düşünüyorum.

    Bazen büyük dosyalarmızı hotfile-rapishare gibi yerlere atıp hiç mi geçici yedeklemiyoruz ? Ya da hiç mi bu linkleri arkadaşlarımıza verip eğlenceli görüntülerimizi paylaşmıyoruz. Ya güvenliği ? Sadece arkadaşınızla mı paylaştınız acaba ? Elbette hayır. Fakat bu tarz sistemler sadece kişiye yönelik yetkilendirmelerle, bunu daha güvenli kurumsal bir bakışla yapabiliyor.

    Ayrıca önemli bir dosyanız pc nizde, yanınızda da herhangi bir usb disk bile yok, ki önemli dosyanızı usb gibi kaybolabilen bir disktede taşımıyorsunuz diye düşünüyorum. Acil ulaşmanız gereken o dökümana bu tarz bir yolla herhangi bir pc den web üzerinden erişip işinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Güvenli bir şekilde.

    Bunlar aklıma gelen ilk katma değerleri. Umarım faydalı olmuştur.

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version