Teknoloji Haberleri

    Türk Telekom, Survivor özel tarifelerini duyurdu

    Türk Telekom, TV8 ekranlarında yayınlanan ve ülkemizin en çok izlenen yarışmalarından birisi olan Survivor’a özel, yeni kampanya ve tarifelerini duyurdu.

    Böylece Türk Telekom’un iletişim sponsorluğu ile TV8 ekranlarında izleyicileri ile buluşan Survivor yarışması, Türk Telekom’lulara ve yarışmacılara çok özel sürprizler sunacak. 

    Survivor Tarifesi’ne geçiş yapan kullanıcılar, Survivor’ın 4’ün 1’i oyununu akıllı cihazlarından oynayabilecek ve bu yıl ilk kez hayata geçirilecek olan Survivor Mağaza ile yarışması heyecanını iki kat fazla yaşayacak.

    Survivor tarifesi sayesinde ücretsiz oy kullanma!

    Apple Store ve Google Play Store’dan akıllı telefonlarına Survivor Arena uygulamasını indiren Survivor Tarifesi müşterileri, 4’ün 1’i oyunu ile kazandıkları puanlar sayesinde aynı uygulamada bulunan Survivor Mağaza’da hiçbir yerde bulunmayan özel ödülleri kazanabilecekler.

    17-01/25/sur80064782794658675e79b038d.jpg

    Ayrıca Türk Telekom, tarifeyi kullanan müşterilerine oyunda kazandıkları puanlarla Dominik Cumhuriyeti’ndeki Survivor Adası’na gitme, Survivor Birleşme Partisi’ne katılma, Kıbrıs’taki büyük finalde VIP konuk olarak katılma gibi büyük ödüllerin sahibi olma şansı sunacak.

    Survivor yarışmacıları ile tanışma ve yemek yeme, Survivor Panorama programına yarışmacılar ile birlikte konuşmacı olarak konuk olma gibi fırsatlar da, Türk Telekom Survivor tarifesi müşterilerine sunulacak.

    Türk Telekom’un ayda 5 ücretsiz oy kullanma ve hiçbir yerde olmayan çok özel Survivor yarışması görüntüleri gibi özel içeriklere erişme hakkı sunacağı Survivor tarifeleri şöyle;

    Türk Telekom Mobil müşterileri için, ayda 35 TL’ye her yöne 1.000 dakika ve 1.000 SMS, 5 GB internet

    Türk Telekom Selfy müşterileri için, ayda 32 TL’ye her yöne 1.000 dakika ve 1.000 SMS, 4 GB internet

    Türk Telekom Prime müşterileri için, ayda 55 TL’ye her yöne 1.000 dakika ve 1.000 SMS, 8 GB internet

    :: Türk Telekom’un Survivor yarışması için sunduğu avantajlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    13 Yorum

    1. SDN Okuru

      Bunlara oy moy gönderen kesime cok acıyorum

    2. SDN Okuru

      Acun boşuna oynamadı reklamlarda.

    3. SDN Okuru

      35 lik tarife cok iyimis..

    4. SDN Okuru

      Yüzyılın hizmeti Bravo telekom!!!

    5. SDN Okuru

      Telekom boyle sacmaliklari izleyip iyice mala baglayin diyor kisaca aman gundemden haberiniz olmasin aman her seye hayir demeyin diye diye sigir bir toplum yetistirme cabasindalar iyi hos ulkenin gidisatini kotu yonde evet diyerek erkileyecek sigir cok ozellikle ne ye evet diyeceklerini bilmeden.

    6. SDN Okuru

      Türk Telekom sen nelerle uğraşıyorsun ya 🙂

    7. SDN Okuru

      32 lik tarifenin aynısını 25 e kullanıyorum , ayrıca 55 lik tarifenin aynısıda 29 tl ydi.

    8. SDN Okuru

      Dolandırdığın müşterilerin sana selamı var türk Telekom sen anlarsın

    9. SDN Okuru

      bunlara reklamlara para vereceğine alt yapı güçlendirsin yıl 2017 hergün bağlantı kesiliyor bütün apartman geçmezse fiber çekmiyorlar 1 tl bile kazandırmam sana telekom

    10. SDN Okuru

      Helal olsun yatırım yapacağınıza alt yapı güçlendireceğinize bunlara harcayın paraları

    11. SDN Okuru

      Abi ya oyun açılmıyor düzeltin lütfen şunu ayrıca Türk Telekom tarifeli olmayanlar olmuyor abi bunuda kaldırın çünkü çekmiyor bizim buralarda

    Diğer yorumları gör (12) Yorum Yap

    Yorum Yaz