İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

Türkçe Google Asistan – 5 Çayı # 202

Haftalık teknoloji programımız 5 Çayı'nın 202. bölümünde Türkçe Google Asistan ve haftanın öne çıkan teknoloji gelişmelerini yorumluyoruz.

Tolga Cem Küçükyılmaz

Güncelleme: okunma

Haftalık teknoloji programımız 5 Çayı‘nın 202. bölümünde Türkçe Google Asistan ve haftanın öne çıkan teknoloji gelişmelerini yorumluyoruz.

Çıktı çıkacak derken nihayet artık Android kullanıcıları Türkçe Google Asistan kullanmaya başladılar. Yakın zamanda iOS kullanıcılarının da kullanabileceği Türkçe Google Asistan, 5 Çayı’nın 202. bölümünün ana konusu.

Asistanla ilgili en yeni gelişmeler ve deneyimlerimizi aktardığımız videoda, kısa vadede eklenecek özellikler ve Siri’ye karşı asistanın neler yapabildiğini yorumladık.

Ayrıca her 5 Çayı’nda olduğu gibi, haftanın öne çıkan teknoloji haberlerini de kendi tarzımızla yorumladık. 5 Çayı her perşembe akşamı ShiftDelete.Net‘te. Kaçırmayın!

İyi seyirler!

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (10)

saat alacak param yok

napim

Okur

Cortanayı beklerken ağaç olmuştuk. gelmesede olur artık. Daha iyisi geldi işte burda: google asistan.

Xxx

İphone a yüklenebiliyor mu ?

Teknoloji Dostu

Syn allday yetkilileri ürünlerimizin bedenleri hep bir beden büyük geliyor o nedenle değiştirmek zorunda kalıyorum her aldığım üründe sıkıntı yaşıyorum ilginize teşekkür ederim

Teknoloji Dostu

Yav iyi hoş güzelde eskiden haberleri takip ediyordum. Şimdi ise Türkiye haber kaynağı listesinde yok. Böyle yarım olması da can sıkıcı ama.

Teknoloji Dostu

Neden CEYD-A hiç haber olmuyor. Google Asistan sürekli manşetlerde? Tabii Google büyük firma. Ama CEYD-A kendi özümüz en azından bir kere bile olsun adını geçirin.

Teknoloji Dostu

Helal olsun google ye samsung bixby gelecek derken samsung a güzel bir gol attı google asistan umarım biraz daha güncelleme ile güzel bir Şey çıkar ortaya samsung sen daha bekle . Mehmet MARAKLI Adana

Teknoloji Dostu

Helal olsun google ye samsung bixby gelecek derken samsung a güzel bir gol attı google asistan umarım biraz daha güncelleme ile güzel bir Şey çıkar ortaya samsung sen daha bekle

Teknoloji Dostu

Google asistan harika olmuş ve türkçe daha ne isteyelimki en azından microsoft gibi senelerce beklenmedik gön:serkan fucucu bursa.

Teknoloji Dostu

Türkçe Google asistan sayesinde sizde iyi prim kastınız bu yıl ha çıktı ha çıkacak tarih belli oldu yakında çıkıyor haberleri ile milletini yanıltıp durdunuz Allah'tan sitenize girerken reklamları kapatıyorum çünkü hak etmiyorsunuz.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.