Reklam
    Reklam
    Android

    Twitter’ın 140 Karakter Sorununa Çözüm!

    Twitter‘da bildiğiniz gibi 140 karakter sınırı bulunuyor. Her ne kadar Twitter bu sınırı link ve fotoğraf gibi medyaları dahil etmeyerek esnetse de, birçok kullanıcı için 140 karakter yetersiz kalıyor.

    Sınıra takılmak istemeyen insanlar genellikle tweet’lerini 140 karaktere uyacak şekilde bölüyor ve sıralı bir şekilde gönderiyor. Bölünen tweet’lerin devamı olduğu ya “+” işaretiyle belirtiliyor ya da “1/10” şeklinde sıralı tweet’ler numaralandırılıyor.

    Reklam
    Reklam

    Storm it karakter sınırına çözüm oluyor

    Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz Storm it uygulaması ise, sizin için uzun tweet’lerinizi otomatik olarak bölüyor ve öyle tweet atıyor. Ayrıca gönderilen tweet dizinine 1/10, 2/10 gibi otomatik numaralandırma yapmak da mümkün.

    Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizi videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler.

    #video_12573#

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    5 Yorum

    1. SDN Okuru

      iOS için böyle bir uygulama yok mu ?

    2. SDN Okuru

      Boylelikle tweetlerinizi de ucuncu parti bir uygulamayla paylasmis oluyorsunuz :))

    3. SDN Okuru

      Videoyu hangi telefonla çektiğiniz. Salıncak gibi sallanıyor da? Bilelim ki o telefondan uzak duralım.

    4. SDN Okuru

      Facebook hesabı açın veya facebook hesabınızı Twitter hesabına bağlayın. Uzun paylaşımları herkese açık olarak face den paylaşın. tek tıklamayla tam metin facebook hesabı girişi yapmadan görüntülensin.

      2. yöntem yazıları resim olarak Twitter da paylaşmak. 😉

    5. SDN Okuru

      Eğer twitter bir Türk'ün çıkardığı sosyal medya sitesi olsaydı tutunamazdı. Herkes ''140 Karakterlik şey olmaz,Belki fazla nasıl sığacak? Saçmalama hüsamettin abi kimse kullanmaz bu siteyi'' Gibi diyaloglar birbirinin ardından gelirdi.

    Diğer yorumları gör (4) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap