İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

Twitter Vine’ı Duyurdu

Dün sizlerle buradaki haberimizde Twitter‘ın yeni bir video uygulaması hazırlıyor olabileceğini paylaşmıştık. Beklenilen açıklama bugün Twitter’ın resmi blogunda yayınlandı.

Berkay Tutal

okunma

Twitter Vine’ı Duyurdu

Dün sizlerle buradaki haberimizde Twitter‘ın yeni bir video uygulaması hazırlıyor olabileceğini paylaşmıştık.

Beklenilen açıklama bugün Twitter’ın resmi blogunda yayınlandı. Twitter tarafından satın alınan Vine ekibi ile Twitter ekibinin birlikte hazırladığı uygulama ile artık Tweetlere 6 snlik döngü şeklinde(loop) videolar eklemek mümkün olacak.

Twitter hesabınız ile hızlıca kayıt olabileceğiniz Vine‘a isterseniz sadece mail adresiniz ile de üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra ilk gönderinizi hazırlarken size yardımcı olan uygulama ile çok basit olarak ilk kısa videonuzu hazırlayıp Facebook ve Twitter üzerinde paylaşabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın paylaşma seçenekleri ilerleyen günlerde artacak.

Instagram ile bağlarını kopardıktan sonra önce fotoğraf filtrelerini uygulamasına ekleyen Twitter şimdi de Vine ile özelllik yelpazesini daha da genişletiyor.Şimdilik sadece iOS uygulaması bulunan Vine‘ın Android uygulamasının ne zaman gelceği ise merak konusu.  iPhone 3GS ve üstü cihazları destekleyen uygulamayı denemek isterseniz buradan cihazınıza indirebilirsiniz.

:: Vine’ı beğendiniz mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (26)

SDN Okuru

Android kullanan cihaz sayısı Apple'daki gibi kısıtlı değilki.. Adamlar önce İphone, İpad, İpod hallediyor (kolaylarına geliyor) sonra Android kullanan cihazlar için tek tek uğraşıp uygun uygulamayı geliştiriyorlar. Galaxy s5830i ile Xperia Ray aynı mı? Galaxy S3 ile Htc sensation modelleri aynı mı? Hepsinde uygulamayı nasıl test edecekde bir anda hemen yayınlayacak? Mantıklı olun. Sağlam iş çıkarmaları için Android'i bekletmek zorundalar.

SDN Okuru

Görende Google o has Türk malı zanneder o da Amerikan malı o konuyla alakası yok

SDN Okuru

birşey anlamadıysan sorun sende...

SDN Okuru

Twitteri araplar aldi yavrucak

SDN Okuru

İOS yazılmasının sebebi Amerikan mahkumiyetidir. Başka birşey değil. Twitter, Vine hangi ülkelere ait? Apple nereye ait? İoS her zaman önce. Ayrıca İOSda denendikten sonra Android'e yazılması çok kolay. Hemen gelir. Önce orada bir test edilsin.

SDN Okuru

valla herkes yazılımcı olmuş önce buna sonra şuna yazılır diyor.. onca sene ben boşuna okumuşum desenize

SDN Okuru

bence şu yüzden...android yazılımcıyı çok uğraştırır çünkü sayılamayacak kadar farklı marka farklı ürün ve ekran boyutu var ama iphone da 4inç 3.5 inç 9inç olay bu...sebeblerden birisi bu bence...diğer bir nedenide android de son sürümde olan cihaz sayısı çok sınırlı oluyor bu yüzden uygulama hazırlarken diğer sürümlere göre de hazırlıyorsun ama iso de ios 5 ve ios 6 ya göre hazırlarsın olur biter

SDN Okuru

daha az çözünürlük tipi var başka bi sebep düşünmedim

SDN Okuru

Android te ücretsiz uygulama bul bulabilirsen

Czmi

astegon Nickli Üyeden Alıntı Her zaman iOS uygulaması önceliklidir. Çünküleri var ama açıklasam polemik olacak. Bugün ben bir uygulama yazsam önce iOS'a yazarım... Kisaca ozetlersen cidden memnun olurum. Tahminlerim var ama senden duymak isterim. Tam bir bilgim de yok acikcasi

SDN Okuru

@Czmi androit çünkü fazla söze gerek yokki adı üstünde androit

astegon

Her zaman iOS uygulaması önceliklidir. Çünküleri var ama açıklasam polemik olacak. Bugün ben bir uygulama yazsam önce iOS'a yazarım...

SDN Okuru

android nasıl çıkmaz ya.

Czmi

Hocam android kullanicilari uvey evlat midir nedir anlamiyorum ki? Neden ayni zamanda yayinlanmaz bu yugulamalar

SDN Okuru

bi sey anlamadim yazidan....

SDN Okuru

hani loan androidid

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam